Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budu kupovat mobil kolem +- 4 000,-. Jednou z primárních věcí je pro mě GPS. Nyní mám Alcatel OT 991 a tam stojí gps za nic. Předchozí Xperia NeoV mi vyhovovala více. Nejde o to jakou gps má telefon v základní výbavě ale spíš bych řekl, jak silný má signál gps.. podle čeho tedy vybírat? Děkuji za odp.
U telefonů se moc GPS kvalita nepopisuje, když čtu xperia tak mám zkušenost že to není ani tak o dobrém GPS jako okolo těch aplikací které GPS využijí, ale to je asi individuální... pokud od telefonu za 2 tis. čekáte solidně fungující GPS tak žijete v pohádce.Solidně odladěný SW s HW je tak u mobilů kolem 5ti tis a výše... jinak, kvalita je hlavně o anténě... ideálně hledat na internetu postřehy, recenze a jiné z čeho lze kvalitu GPS vyčíst... já poprvé poznal změnu když se mobil naladil k GPS i Glonass, od té doby se telefon přestal plést zda stojím nebo se pohybuji, s GPS signálem jsem se hýbal a při stání na místě... Fix je také mnohonásobně rychlejší, polovina možná i větší úspora času...Nakonec chipsety které podporují Glonass jsou krapet "chytřejší"a doporučím hledat mobil s podporou glonassu... toť má zkušenost.
Jinak nikdy nebude nad nějaké utristického oregona.. tam je extra citlivý příjmač s velkou anténou a oba jdou při práci poznat.ALe je mi jasné že to sem nepatří.Jedna možnost kterou jsem dělal v autě a hodně pomohla byl externí GPS modul, ten nemá problémy kvůli velikosti antény a hlavně krom mnohem lepšího signálu šetřil baterii ale to je už úplně mimo... zkraceno.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.