Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseknutý mobil Nokia N 73

Od: richard* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

trápí mne malý problém. Mám druhým dnem nový mobilní telefon, a sice Nokii N 73. Do dnešního dopoledne fungoval bez problémů. Dnes jsem do něj přenášel přes počítač některá data ze staršího telefonu, např. obrázky, videa, hudební soubory atp. Co se však nestalo: když jsem stiskl tlačítko pro vchod do menu telefonu a pak jsem si řekl, že telefon vypnu a dám do něj SIM kartu, telefon se zničeho nic zasekl. Čekal jsem pár minut na reakci, ovšem žádná nebyla. Telefon takříkajíc zmrzl. Tak mne napadlo vyndat baterii a telefon zapnout. Když jsem ho zapnul, standartně se mi objevilo logo Nokia, pak to rychle bliklo, znovu se objevilo logo Nokia a po zhruba minutě logo Nokia zmizlo a na telefonu se zobrazila jen prázdná bílá obrazovka. Tak jsem několikrát postup opakoval, vytáhl jem baterku, zapnul telefon, zobrazilo se logo Nokia, které brzy bliklo, pak se logo zobrazilo znovu a přibližně po minutě se zase zobrazila ta bílá obrazovka, která už na mém telefonu svítí několik hodin, a nic, bez jakékoliv reakce. Nevíte, prosím Vás, někdo, jak mám zase svůj telefon bez problému zapnout, aniž bych chodil do servisu, kde se obávám, že i když je telefon v zaruční době, stejně by mi řekli, že se na to záruka nevztahuje? Díky moc za jakoukoliv radu, s pozdravem, Richard.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tatalibor2*
hodnocení

0x

obavam se že je to chyba softveru pokud je v zaruce tak servis pokud neni je oprava prakticky nemožna stalo se mi to u jineho mobilu a v servisu jsem se dozvěděl že oprava by stala vic než novy mobil

richard*
hodnocení

Díky za radu, telefon v záruce je, jen se bojím, že to nebudou chtít uznat, řeknou, že jsem si to poškodil sám a že se to na to nevztahuje.

al bunda*

Tak vynechej detaily a řekni, že "po zapnutí to dělá >tohle<, co se s tím dá udělat?".
A je to.

Reklamace bych se rozhodně nebál. Telefon je na práci s daty přizpůsoben, nedělal jsi tedy nic špatného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]