Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpečnostní kod na nokii 3110c

Od: mojdanec* odpovědí: 4 změna:

Zapoměl jsem bezpečnostní kod na nokii 3110c mám ho vyplej a nemužu si vzpomenout. Zkoušel jsem i to stým IMEI ale stále nic.

Zkoušel jsem to i s datovým kabelem ale když neni telefon uplně zapli tak nemužu nainstalovat ovladače k telefonu. Jak teda mám propojit telefon s počitačem a jaky software použít na zjištění toho kodu.Děkují všem co odpoví.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pokud jsi si ho nezměnil tak to je přece = 12345 =

ale to určitě víš!

taky mám Nokii 3110c

mojdanec*
hodnocení

12345 to neni já jsem ho měnil .Myslim že na čtyři čísla , je nějaký program na kombinace čtyř čísel.

evina*
hodnocení

0x

Zavolej prostě operátorovi a řekni mu co se ti stalo,on se tě třeba zeptá na nějaký čísla z telefonu komu voláš nejvíc,nebo jestli máš nějaký výhodný volání a potom ti ho řekne.Mojí mámě se to stalo taky a poradili jí.E.

Bezp. kód telefonu ti na dálku neřekne. Zašel bych někam kde mají servis telefonu, přinejhorším by mělo stačit přehrát soft telefonu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]