Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gigabyte telefon, ktery z nich?

Od: lovewomenka odpovědí: 3 změna:
dobry den, resim dilema s telefonem na 2 sim. Uz se rozhoduji mezi dvema telefony. Gigabyte gsmart s1205 a gigabyte gsmart g1315... Ktery si mam vybrat? Mate s nimi nejake zkusenosti? Jde mi hlavne o fotak, multimedia a internet... Trosku me u toho druheho znepokojuje android. Poradite? Pritel ale do me jeste huci s nokii 301, ale padly mi do oka ty gigabyty... Predem diky za vase rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám model 1317 a můžu vám říct že bych si radši koupil jednoduchej dual s klávesnicí.

doplněno 07.06.13 11:45:

Kdyžtak se ptejte na konkrétní věci.

lovewomenka
hodnocení

a co vam konkretne na nich vadilo?

Prostě mně dotykáč sejří. Kdybych tehdá nutně nepotřeboval dual tak bych ho nekoupil. Foťák 3MPix(oproti minulýmu Samsungu S8500wave) taky nic moc.

Ještě že sem náhodou přišel na to že se místo stylusu dá použít mazací pero Pilot.

Kdyby se našel nějakej trouba kterej by ho koupil tak ho prodám a koupím obyčejnej a budu sebou tahat klidně 3 tydlifóny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]