Nejste přihlášen/a.
Zdravím, řeším dilema, vybírám mobil ale vůbec z toho nejsem chytrý... Líbil by se mi docela galaxy S3 mini... nemáte s ním někdo zkušenost? ale díval jsem se že i ty HTC nejsou špatné... a teď babo raď... :D
díky.. já přecházím ze simbianu nokie N82... takže nejsem opravdu nijak náročný :D... S3 mini je se mi zdá trošku slabší a je tam méně funkcí.. tak uvidíme.. ale funkce co ted používám na svém to má takže si myslím že by problém být neměl... akorat si zvyknout na ten dotykáč :D to bude největší problém
Dřív to bylo HTC nejlepší značka. Dneska bych šel do Samsungu nebo Sony X a hlavně OS Android.
Dobrý den, měla jsem HTC to starší konkrétně Wildfire S, byl v pohodě, prostředí velmi atraktivní, a i materiálově bylo velice pěkně zpracované (bylo zepředu kovové), momentálně mám Samsung Galaxy S2. Ty dražší Samsungy jsou pěkně udělané takže záleží na tom, jaký model by jste chtěl. Myslím si, že je to tak na stejné úrovni. Někdo tvrdní, že je Samsung předražený. Co člověk to názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.