Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung vs. HTC

Od: honzas1® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, řeším dilema, vybírám mobil ale vůbec z toho nejsem chytrý... Líbil by se mi docela galaxy S3 mini... nemáte s ním někdo zkušenost? ale díval jsem se že i ty HTC nejsou špatné... a teď babo raď... :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nukika
hodnocení

0x
Zdravim
To same jsem resila tyden zpet.Mela jsem moznost mit na den jak HTC tak Samsung pujceny.
Nevim z ceho prechazite, ja ze starsiho brachy Samsung galaxy.
Me rozhodnuti tim bylo i trochu ovlivnene.
Me poznatky-HTC je hrozne pomale a ta grafika, byt je ve stejne tride, je jina...:( nenadchl me.
Jiz tyden mam doma SIII a je to bomba! Nelituji.
Ale jak rikam, milion chuti a milion lidi.:-D
hodnocení

díky.. já přecházím ze simbianu nokie N82... takže nejsem opravdu nijak náročný :D... S3 mini je se mi zdá trošku slabší a je tam méně funkcí.. tak uvidíme.. ale funkce co ted používám na svém to má takže si myslím že by problém být neměl... akorat si zvyknout na ten dotykáč :D to bude největší problém

kangaroo*
hodnocení

0x

Dřív to bylo HTC nejlepší značka. Dneska bych šel do Samsungu nebo Sony X a hlavně OS Android.

lindaf*

Dobrý den, měla jsem HTC to starší konkrétně Wildfire S, byl v pohodě, prostředí velmi atraktivní, a i materiálově bylo velice pěkně zpracované (bylo zepředu kovové), momentálně mám Samsung Galaxy S2. Ty dražší Samsungy jsou pěkně udělané takže záleží na tom, jaký model by jste chtěl. Myslím si, že je to tak na stejné úrovni. Někdo tvrdní, že je Samsung předražený. Co člověk to názor.

hodnocení

0x
Hlavně neberte vážně ty rady, kde se mluví o intuitivním prostředí a funkcích..
V Androidu se dá stáhnout vše, co je obsažené i v telefonu jiné značky :)
Telefony s Androidem se nijak převratné hardwarově neliší :)
Podle mě je lepší Samsung, zkušenost mám s oběmi značkami, jenom ne SIII mini. Samsung Galaxy S Advance je stejně vybaven, dokonce i levněji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]