Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash player pro android?

Od: mcgyver® odpovědí: 7 změna:
Jak jsem právě zjistil, pro android není adobe flash player, chtěl bych poradit nějakou náhradu (protože některé webové stránky flash player vyžadují.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, podívejte se viz odkaz. Nevím, zda je vše funkční - musíte experimentovat. Zdravím!

ulozto.cz/...

pearmonik*
hodnocení

0x
To vyresit casto nejde flash uz delsi dobu pomalu konci,ted bude par let prechodove obdobi nez se rozjede nejaka html5 alternativa mozna zase od adobe

jdukolem
hodnocení

0x

Proč si to nevygooglíš?

google.cz/...

hodnocení

Tak jsem si ten flash player nainstaloval, ale na té stránce mě to píše: tento plugin není podporován.
ben®

Dobrý den, nejdříve si musíte zjistit přesnou verzi OS Android a k němu nainstalovat správný AFP.

Potom by to mělo fungovat, ale některé stránky mohou psát, že verze AFP není aktuální. A Vám to nyní funguje všude a pouze jedna stránka nejde? Jakou verzi OS Android máte? Zdravím!

doplněno 15.07.13 21:41:

Podívejte se viz odkaz. Je tam návod a odkaz na stažení AFP (vyberte si ten nejnovější - latest). V závěru toho článku je uvedeno, že prohlížeč Chrome v OS Android nepodporuje AFP. Je tam odkaz na stažení toho prohlížeče Dolphin, který by měl s AFP pracovat.

droidviews.com/...

hodnocení

Já mám android 4.1.2 a Samsung Galaxy Note2 a nefunguje více stránek, někdy, když stránku opětovně načtu, tak to jde, ale jenom občas. Napíše to: tento plugin není podporován.

doplněno 15.07.13 21:05:

A prohlížeč používám google chrome(možná by to mohlo být tím prohlížečem)

rv*
hodnocení

0x

Viz výše - stáhnout si flash player odjinud než z "google play store"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]