Nejste přihlášen/a.
Našla jsem v nabídkách fotoaparát Fuji S2980. Momentálně mám Nikon coolpix 25. Podle vašich zkušeností, můžete i doporučit podobný fotoaparát než je Fuji nebo jeho parametry jsou dostačující pro fotografa, který má za sebou focení jednoduším přístrojem a chce už něco víc?
doplněno 05.06.13 21:09:Muž mi chtěl udělat radost a chtěl koupit.
Vy musíte vědět zda je pro Vás "dostačující"..
Je to levný ultrazoom se všemi klady a zápory co k dané třídě fotoaparátů patří.
"nebo jeho parametry jsou dostačující pro fotografa, který má za sebou focení jednoduším přístrojem a chce už něco víc?"
Nebylo by špatné napsat co "víc chcete"...a co od něj očekáváte.
Koneckonců ale to jsou prakticky všechno věci které lze najít v recenzích..včetně ukázkových fotografií v plném rozlišení..
Stačí Vám jak fotí?
Vím, že v recenzích se něco dočtu, ALE tady na poradně vám věřím víc. Fotím v makro režimu a začínám zkoušet fotit portréty. Jsem začátečník, ale pomalu se chci dostávat na pokročilého (jestli mě někdo tak ohodnotí). S mých foťákem jsem seznámená se všemi funkcemi, je to můj třetí, tak pomalu bych se chtěla naučit i s manuálem. Vyvarovat se přepalů, mít hezké fotky za špatných podmínek, možnost nastavit si clonu.
podle vašich zájmů - zrcadlovku. Komapkt má na portréty příliš velkou hloubku ostrosti, nízkou citlivost za zhoršených podmínek ... a to všem zrcadlovky rozmlouvám, že na rodinnou fotografii stačí kompakt. podle vašich zájmů - zrcadlovku. Komapkt má na portréty příš velkou hloubku ostrosti, nízkou citlivost za zhoršených podmínek ... a to všem zrcadlovky rozmlouvám, že na rodinnou fvašich zájmů - zrcadlovku. Komapkt má na portréty příš velkou hloubku ostrosti, nízkou citlivost za zhoršených podmínek ... a to všem zrcadlovky rozmlouvám, že na rodinnou fotografii stačí kompakt. Jedna z nejlevnějších zrcadlovekpodle vašich zájmů - zrcadlovku. Komapkt má na portréty příš velkou hloubku ostrosti, nízkou citlivost za zhoršených podmínek ... a to všem zrcadlovky rozmlouvám, že na rodinnou fotografii stačí kompakt. Jedna z nejlevnějších zrcadlovekCanon ECanon EOS 1000DCanon EOS 1000D
doplněno 06.06.13 23:51:omlouvám se zmatečnou odpověď, stránka se mi zbláznila. Při příkazu - odeslat, odpověď byla stručná a vypadala Ok. Dále mi chybělo někde na celé stránce - funkce ohodnotit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.