Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chceme do bytu kupovat naši první lednici. Vcelku mě v minulých měsících překvapilo, že ubývá lednic s nápojovým automatem nebo výrobníkem ledu (i u amerických). Řeknete mi někdo proč už se takové moc neprodávají?
Nevím, ale jak podle vás bude často využívat led? Mluvím z vlastní zkušenosti byli jsme z lednice taky do slova "udělaní" a koupili jsme jí. No už doma stojí dva roky a poslední měsíce ten led ani nevyužíváme. Přijde mě lepší koupit lednici za nějakých 10 tisíc a hotovo. Led si můžete nadělat v mražáku.
Já si myslím že se to neprodává aji skrz velké rozměry přece jenom kdo si do panelového bytu může dovolit ledničku přes půlku pokoje. Za druhé je k ledničce potřeba přívod vody aby mohla dělat led a taha ještě k ledničce vodu no hrůza.
To je věc názoru já mám americkou lednici a je to super,nemusím kupovat vodu a tahat se sní a led využívám denně,mám ráda studené pití a angínu žádnou nemám.Přivod vody sice musí být,ale šikovný instalatér to k lednici natáhne.Já už jinou lednici bych nechtěla amerika mi vyhovuje.Je pravda,že některé byty v paneláku jsou špatně řešeny a někomu se njevejde.Nám naštěstí jo.Led se musi pravidelně vymenit a nadobka vymýt a bakterie tam nebudou.
Neřekl bych že lednic s výrobníkem ledu je málo..
Jak výrobník ledu, tak studená voda se v letním období hodí..
A na zimu když není potřeba ani ledu, ani chladné vody se dá výrobník vypnout.
Že by led byl nehygienický jsem opravdu neslyšel..
A přívod vody je v novostavbě prkotina..., a jinak záležitost zpravidla několika stokorun.
Ale prosim vas. Jake bakterie? Kolik jich tam je? O nic vice nez ve vasi sklenicce v kuchynske lince. Pitna voda je preci chlorovana, bakterie se mnozi pri vyssich teplotach, a zaroven nepredpokladam, ze v te lednici zustava LED po dobu nekolika tydnu, tak jako se napriklad deje, kdyz si udelate v mrazaku led sam.
Znám několik lidí (většinou zákazníků) kteří o ní přemýšleli, neznám ale NIKOHO, kdo by si ji nakonec pořídil. Stejně z toho ledu budete mít v létě tak akorát angínu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.