Nejste přihlášen/a.
Jak připojím k televizi která má pouze 1 scart výstup,satelit a setobox současně? Lze to udělat jinak než koupit scart rozdvojku?Dík moc.
Ele,set top box určený k převodu digitálního signálu na analogový,používáš tak,že signál z anteny jde do STB a z něj normálním koax kabelem do anteny přijímače.Žádný scart nepotřebuješ.Pokud máš satelit,přijímáš z něj digitální signál a opět jej převádíš pomocí sat .tuneru na analog a připojuješ k televizi buď do antenního vstupu,nebo přímo pomocí scart konektoru.Mám dojem,že vstupní konektor tuneru může přijímat i signál z anteny pozemního digitálního vysílače.
JABRAKA
Pozor! většina dnes prodávaných STB nemá koax.výstup(modulátor,je to hlavně kvůli co nejnižší ceně)! Takže většinou jen scart...
ahojky prosím o radu jsem tu nová a nevím si rady položila jsem otázku ohledně připojení setelitu aby mi někdo poradil ale bohužel nevím jak na to kde jí mám hledat prosím o radu jak se kní dostanu děkuji předem
Bylo to kdysi v nejakych diskusich ale nevim presne kde (nechce se mi to hledat).
Zkus digizone.cz/... nebo parabola.cz/... . Myslim ze na digitalnitelevize.cz/... a http://tv-digi.cz/ to nebylo.
Další možnost, zeptát se na parabola.cz/... jak napsal Lego. Nutné přihlášení do diskuse
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.