Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit satelit a setobox na jeden scart

Od: elbunda® odpovědí: 8 změna:

Jak připojím k televizi která má pouze 1 scart výstup,satelit a setobox současně? Lze to udělat jinak než koupit scart rozdvojku?Dík moc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Ele,set top box určený k převodu digitálního signálu na analogový,používáš tak,že signál z anteny jde do STB a z něj normálním koax kabelem do anteny přijímače.Žádný scart nepotřebuješ.Pokud máš satelit,přijímáš z něj digitální signál a opět jej převádíš pomocí sat .tuneru na analog a připojuješ k televizi buď do antenního vstupu,nebo přímo pomocí scart konektoru.Mám dojem,že vstupní konektor tuneru může přijímat i signál z anteny pozemního digitálního vysílače.

JABRAKA

Pozor! většina dnes prodávaných STB nemá koax.výstup(modulátor,je to hlavně kvůli co nejnižší ceně)! Takže většinou jen scart...

lusi*

ahojky prosím o radu jsem tu nová a nevím si rady položila jsem otázku ohledně připojení setelitu aby mi někdo poradil ale bohužel nevím jak na to kde jí mám hledat prosím o radu jak se kní dostanu děkuji předem*modla*

al*

Pod svým přihlášením si najdi tlačítko "moje stránka" a klepni na něj. Na té stránce, co se ti otevře si najdi a klepni na tlačítko "moje diskuse". A jsi v otázkách, které jsi položila.

macka80*
hodnocení

1x
Já tedy netusim ale podle mě stačí propojit box do satelitu a satelit do televize mělo by to tak normálně fungovat

hodnocení

0x

Bylo to kdysi v nejakych diskusich ale nevim presne kde (nechce se mi to hledat).
Zkus digizone.cz/... nebo parabola.cz/... . Myslim ze na digitalnitelevize.cz/... a http://tv-digi.cz/ to nebylo.

mato*
hodnocení

0x

Pokud má setobox koaxiální vystup tak ho př. do sat. ( je tam vstup anténa _ snad ) a sat propojit scart konektorem k TV. Pokud má setobox výstup scart tak bude nutná scart rozdvojka, ale otázka je , zda se to nebude vzájemně rušit ( sat. set. )

Další možnost, zeptát se na parabola.cz/... jak napsal Lego. Nutné přihlášení do diskuse

jabraka*

Poslední radu dala teď ráno česká televize.Otevřela stránku: www.ceskatelevize/...

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]