Záleží na tom, jaký telefon a jestli jde alespoň zapnout, nebo jestli se nabíjí.. Jinak u většiny androidích telefonů jde hardreset provést při vypnutém telefonu kombinací těchto kláves: VOLUME DOWN (ztišit) HOME ("domeček") POWER (zapnout) přeji hodně zdaru
neznamy
diky,vim jak to udělat,jenže jde o to že mam možnost koupit bricknuty telefon a neraguje pry na tlačitka ani na nabiječku jen když se připoji k PC tak počitač vyhledav zařizeni ale nenajde
Jaký telefon? I tak bych takový telefon nekupoval, již se tomu nějakou dobu věnuji, kolikrát za mnou někdo přišel, že si koupit už nefunkční telefon, ať mu ho dám dopořádku. Většinou bez úspěchu. Nekupovat.
neznamy
díky takovy nazor jsem potřeboval slyšet
roro
Co je to za telefon?
Xperii mini jsem měl bricknutou několikrát a vždy se mi z toho podařilo dostat. :DD
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.