Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu se připopjit na Skype wifi

Od: lujs® odpovědí: 10 změna:

Zdravím.*slunce*

Mám V tydlifónu nainstalovanou aplikaci SKYPE WIFI (android). Když se chci přihlásit na můj účet tak mi vyskakujou divný tabulky.

Můžete mi prosím poradit co mám dělat? Díky za rady. Lujs

Nemůžu se připopjit na Skype wifi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fino97*
hodnocení

0x

A nejste prihlasen jeste nekde jinde?text by tomu cca odpovidal...odhlaste se ze vsech ostatnich zarizeni,a zkuste to znovu...

hodnocení

Na kompu sem Offline.

hodnocení

Jak sem to pochopil tak mi to říká že už sem onlajn a tak když kliknu na to ,,dozvědět se více" tak se mi ukáže 6 otázek a pod každou je hned nějaká odpověď. Jelikož je to anglicky a dlouhý tak nemám šanci.

Dávám další 2 obrázky.

Nemůžu se připopjit na Skype wifi #2

01.06.13 19:56
hodnocení

a další.

Nemůžu se připopjit na Skype wifi #3
fino97*

Kruci,nejde to vubec precist,zkuste to s fotakem kolmo k mobilu...

hodnocení

Bohužel to líp nejde. když sem to fotil kolmo tak mi z toho vylezla úplně bílá obrazovka mobilu. Je to focený nekvalitním foťákem z druhýho mobilu(LG235).

fino97*

DObre...tak se dozvidam ze by mohlo pomoct vyresetovat nastaveni,coz se dela takhle... community.skype.com/...

hodnocení

Nóóó tak to mi (samozřejmě anglicky) nic neříká.

doplněno 01.06.13 20:18:

Ještě by mi pomohlo kde bych v androidu našel nějakej celkovej reset do továrního nastavení.

doplněno 01.06.13 20:29:

Ale jak, kde to najdu?.?.?

Nejradši bych vymazal všechno co mám v tydlifónu a instaloval znovu.

fino97*

Eh,pardon,nedoslo mi to.V tom pripade bych to zkusil reinstallovat...

doplněno 01.06.13 20:31:

No jo,ona to je vlastne predinstalovana aplikace,ktere se bez rootu /ziskani prav admina,ztrata zaruky+hormada jinych veci/ odinstalovat neda...

doplněno 01.06.13 20:45:

Tak ale pak by mela jit odinstalovat podle tohoto navodu support.google.com/...

doplněno 01.06.13 20:51:

A pokud by jste chtel vycistit cely tlf,tak by vam mohla pomoct obnova tovarniho nastaveni /nastaveni -> zabezpeceni -> obnovit do tovarniho nastaveni /,nebo velice podobne.Ale pozor,to smaze VSE!,nejen aplikace,ale i kontakty,zpravy,data,..proste jako by jste telefon dostal z obchodu

doplněno 01.06.13 21:10:

Ne,simka zustava nedotcena...ale pozor na kontakty ulozene v telefonu

hodnocení

Fino: tendle skajp sem si tam instaloval sám.

doplněno 01.06.13 20:48:

To už sem taky dělal.

Po reinstalaci mi to furt vyhazuje to co jsem sem dal na obrázkách.

doplněno 01.06.13 20:49:

Několikrát sem byl onlajn jak na kompu tak na tydlifónu.

doplněno 01.06.13 21:01:

Ale to co je na simce by tam mělo zůstat né?.?.?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]