Nejste přihlášen/a.
Při reinstalaci počítače jsem zálohovala vše na jiný notebook a při následném návratu dat zpět do původního PC se mi podařilo zapomenout na jednu složku,kde byla první polovina fotografií z dovolené před třemi lety, následně se ze zálohovacího notebooku vše mazalo (koš) a tak jsem o tyto fotky přišla, je to tak rok. Notebook není můj,byl pouze půjčený jako téměř nový na zálohu, po vrácení na něj byly instalovány pracovní programy a běžně se na něm pracuje. Fotografie jsem zkoušela obnovit z používané paměťové karty různými freeware recovery programy. Na kartu se po dovolené ještě dost fotilo až do zjištění ztráty fotografií, tudíž mi ty recovery programy našly spoustu jiných fotografií, ale něco z té dovolené taky, jen to byly fotky z druhé části,kterou mám, plus pár z těch ztracených, také to našlo i některé fotografie staršího data, ale většinu z těch ztracených dovolenkových prostě ne. Také záleželo na tom, co to bylo za program, některé nenašly vůbec nic, jiné našly něco jiného než ostatní. Také jsem narazila na payware program,který ve verzi zdarma k vyzkoušení našel strašnou spoustu fotografií, ale pro zobrazení a obnovení už chtěli zaplatit plnou verzi, takže ani nevím, jestli mezi nimi ty fotky byly nebo ne.
Myslíte, že když je nenašel žádný z těch freeware programů, tak má ještě cenu chodit s tou paměťovkou někam do specializovaného centra, že by tam ty fotky někde ještě mohly být? Případně daly by se vytáhnout nějak z toho zálohovacího notebooku, přestože se od zálohy hodně používá?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.