Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde připojit foťák k PC přes USB

Od: sword® odpovědí: 4 změna:

Prosím Vás nevíte někdo radu když dám do USB foťák Kodak ZD 710 tak mě to zvukem oznámí připojení v systému v zásuvkách USB je vidět,ale v PC abych mohl stáhnout fotky ho nevidím to je hrůza.Moc děkuji za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x
A kde přesně ho nevidíš? Měl by být vidět v Tento počítač - Zařízení s vyměnitelným uložištěm. Aspoň je tomu tak u mého foťáku.
Jinak koukám, že podle autora a problému.
poradte.cz/...
hodnocení

No a to je právě ten problém tam vidět také není. Buď mám něco s PC a nebo už nevím?

cybermagefroll*
Možná že se ten foťák se nechová jako klasický výměnný disk, ale potřebuje speciální program (rozhraní). Zkusil jsi stáhnout a nainstalovat ten KODAK EASYSHARE Software?
kodak.com/...
hodnocení

Ahojky moc děkuji za snahu pomoci mě. Provedl jsem opravu Win XP a všechno funguje jak má. Moc děkuji za radu a ochotu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]