Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, poradíte někdo prosím nějaký tablet, aby byl na hry a na občasné spuštění filmu a písniček, měl by být do tří tisíc koukala jsem na nějaký GOClever, ale vím, že tu na ně byli stížnosti a u některých, konkrétně tady tablety.heureka.cz/... je nějaký problém s Google Play, tak jsem zmatená. Ocenila bych nějaké tipy. Děkuji a hezký večer.
Ono je to ve výsledku jedno, jde o to že za málo pěněz, málo muziky...
Nejlepší je hledat placku kde je min operační systém Android 4.1 popřípadě vyšší verzi.
Já osobně bych doporučil tablet se systémem iOS, ale jejich cenové relace jsou někde jinde... daň za "kvalitu"...
Až budou vybráni adepti na koupi, nebude nic lepšího než se opět přijít zeptat...
Netuším jake jsou možnosti tazatelky ale doporučím najít nějaké větší elektro (elektroworld,datart a jiné...) a tablety vyzkoušet.
Člověk by žasnul jak propastné jsou někdy rozdíly v kvalitě zpracování/ovladatelnosti a přitom je cena téměř identická...
Dobrý den, aplikaci Google Play mají všechny mobily s OS Android (u starší verze je název Android market). Pokud u tohoto tabletu jsou problémy s aplikací Google play tak bych ho vůbec nekupoval. Google play slouží ke stahování dalších aplikací do přístroje, legálně a bez obtíží (př: Word, Skype). Tato aplikace je naprostý základ, prakticky by byl bez ní celý Android nepoužitelný a pokud špatně funguje, tak je to velký problém. Jinak tento Goclever je musím říct jeden z nejhůr zpracovaných tabletů jak vzhledem (příliš tenté sklo, lze promáčknout i nošením v poloprázdné tašce) tak i systémově. Když se k nám dostal na testování byla celková doba použitelnosti 5 minut, potom záhadně umřel pouze při prohlížení obrázků v galerii a už se nerozjel. (Naše hodnocení bylo 5%, za 5 minut služby). Z těchto levnějších tabletů do 3000kč bych doporučil tento: alza.cz/... (sice je o něco slabší, ale ve své třídě je nejkvalitnější a velmi dobře zpracovaný) Někteří si stěžují na display a vrzání, můžu říct, že tohle jsou proti Gocleveru prkotiny a nijak neovlivňují funkčnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.