Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznám jaký má procesor?

Od: punker* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Do budoucna si plánuju pořídit Huawei ascend y300 ale třeba na alze a heurece píšou že je tam dvoujádro 1GHz cortex a9,ale třeba v recenzi na heurece někdo psal že je tam cortex a5. Dá se to nějak ověřit? třeba v obchodě kde bych to kupoval?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fino97*
hodnocení

2x

Zkusil bych se zeptat prodavace kde to kupuji,nebo si stahnout nejakou aplikaci na CPU monitoring...teda za predpokladu ze uz bude telefon vas :) ..jinak co se tak koukam,tak snad by mel byt odlisny procesor pro EU a USA...

ohneta*
hodnocení

2x

Na oficiálníh stránkách se uvádí Qualcomm® MSM8225™, 1.0 GHz Dual core

punker*
hodnocení

aha takže cortex a5..kvůli tomu je prý natáčení v nižší kvalitě (480p) přes nějakou aplikaci zvládne i 720p ale jen 15fps má to vliv i na něco jiného nebo jen ta kvalita videa?

hodnocení

2x

Tak třeba na krabičce telefonu jinak na to jsou i programy v android marketu, já jsem taky četl že můj Iphone 4S 64GB má 1GB RAM a někde psali, že má 512 MB RAM to je taky celkem rozdíl(má 512 MB RAM).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]