Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohou se mi dovolat na mobil

Od: york* odpovědí: 4 změna:

Nedělá mi to permanentně , ale často. Mám operátora O2 a když mi někdo volá nebo posílá SMS, tak telefon mlčí. Zkoušim si sám zavolat z jiného telefonu je tam obsazovací tón. Vytahnu tedy na vteřinku baterku a už se mi tam sypou zmeškané esemesky a dá se ke mě dovolat. Mám primitivního Aligátora a baterka už taky nic moc , ale fungovat by to snad mělo. Poradíte? dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fino97*
hodnocení

0x

A Simka v jinem tlf. funguje?pokud ano,tak to muze byt siroke spektrum zavad...teoreticky by se ani oprava nemusela vyplatit...o jaky jde presne model?

iz*
hodnocení

0x

Jak dlouho telefon, respektive baterii používáte?

Mně ve stejném případě pomohla výměna baterie za novou (cca 250 Kč). Ale je to sázka do loterie, (závada může být i v něčem jiném).

hodnocení

0x

Závada může být ve třech věcech: v baterce, anténě nebo SIM-kartě. Ovšem pokud telefon normálně funguje a nelze se jen dovolat a další služby spojené s operátorem, tak to asi v baterce nebude. Tipnul bych to na závadu v mechanice na SIM-kartu nebo na špatnou anténu. Jednou se známému s Aligátorem stalo to samé a oprava by byla velmi nákladná, tak se rozhodl, že na tyto nekvalitní značky kašle a koupil si levnější Nokii. Už ji má 3 roky a funguje bezchybně. PS: Chyba může být i v SIMce, nechte si ji u operátora otestovat.

york*
hodnocení

Mně hlavně vyhovují ty permanentně zobrazované hodiny na displeji bez rosvícení - velká čísla. Ta Nokie nevím, koukal jsem ma tu 100 a prezentují tam jen nějaké obrázky na displeji a hodiny? nevím. Dnes je toho tolik že nevím, ale chci ty hodiny jak má Aligátor a taky kvalitu, tento Aligátor 290 mám dva roky a asi konec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]