Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize KENDO a univerzální ovladač TECHNIKA

Od: elilinka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den potřebuji pomoci či návod. Mám televizi značky KENDO, asi pět let stará, nemám k ní návod a původní ovladač, mám univerzální ovladač z Tesca značky TECHNIKA (hranatý, né kulatý), taky bez návodu, bohužel nejde přes ovladač ladit programy a na televizi to též nejde, bude tam asi možnost, že po stisknutí určitých tlačítek se ladění aktivuje,ale bohužel jsem na to nepřišla, pokud byste někdo měl návod buď na TV či na ovladač, či radu jak ladit programy, tak můj mail je klumparova@seznam.cz

Všem co se ozvou moc díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

acemcintosh*
hodnocení

0x

Nechci vás strašit, ale bez původního ovladače asi moc nepochodíte - není jak "naučit"ten univerzál, aby spolupracoval s vaší televizí. Leda tak sehnat ovladač od nějakého známého, který má stejný nebo podobný model televize, pak by se to dalo. Jinak potíž může být rovněž v tom, že máte moc starou, neznačkovou televizi, takže pokud to nejde ladit ani ovládacím panelem, který je přímo na jejím těle, tak to vypadá zle a poukazuje to na nepřílišnou kvalitu asijské produkce spolu a nadměrné stáří televize. Nákupem nové (a značkové) určitě nic nezkazíte, v dnešní době je to velice levné.

Doporučuji spíše LCD televize, ty máte např. zde: electrohall.cz/... , pokud chcete klasickou, je také z čeho vybírat electrohall.cz/... .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]