Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akumulator LT-625-6V-2-5 AH

Od: jozefp38* odpovědí: 10 změna:

Dobry den,

Poradte mi prosím, kde by som zohnal olovený akumulátor LT 625 - 6 V - 2,5 Ah do lampy OSRAN mini power SPOTLIGHT ACCU LED

ďakujem

Jozef

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Např GME.cz
proofi

Tam ji v nabídce nemají

jarda*
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám ten samý problém, a odpověď na tuto otázku by mě také zajímala.

Nevíte někdo kde sehnat tuto baterii?

Díky

Jarda

hodnocení

0x

Byla by fotka i srozměry? Většinou se používají náhrady jiných výrobců.

doplněno 13.02.15 20:03:

Ještě by to chtělo vidět kontakty.

flejmendr

Dobrý den, scháním stejnou baterku

Fotka i s rozměry jsou vidět na přiloženém odkazu:

Poradí někdo nejakou alternativu?

onedrive.live.com/...

doplněno 13.02.15 20:48:

edit : Kontakty viz odkaz

onedrive.live.com/...

doplněno 13.02.15 23:25:

Edit 3 : jako jediná rozumná náhrada co jsem nasel je tato bateri, jelikož nemuze být vyšší než tech 76 mm díky uspořádí svítilny. Hloubka s tou se da neco delat a šířka je stejná.

shopgsm.cz/...

doplněno 19.02.15 23:30:

Edit č.4 Takže po trosku drsnější upravě plastů uvnitr svítilny jsem tam danou baterii dostal :) Takže se svítilna znovu probudila k životu. Takže s troskou snahy je to ekvivalentní náhrada originální bateri. Díky všem

111®

koukni na www.battery.cz

Teď jen uspořádání vnitřku svítilny. Většinou má vodící drážky a při náhradě jsem musel vykuchat elektroniky, protože rozdíl byl 3mm. Udělat si přesně model možné největší velikosti a pak už jen hledat na internetu nebo v katalozích. Pochybuji, že bez úprav by tam šel jiný rozměr.

flejmendr

Ono je to tak ze i skontakty se tam vleze budou se muset napajet delsi fastony akorat a ubrousit centimetr na kazde strane myslenou hloubka pac tam je o 2 cm vetsi ostatní rozmery sedí. Mista je tam dost jediny co tam prekazí jsou 3 plasové prepazky uvidim zkusim to koupit pak se uvidi :)

hodnocení

0x

Olovenú 6V 2,5 ah do svetitiel som našiel na www.techmarket.sk,no niesu tam rozmery uvedené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]