Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia C2-01 výdrž baterie

Od: kejikl® odpovědí: 4 změna:

Koupil jsem manželce tento telefon a při jednom 2min telefonátu a 3 SMS zprávách nabíjí každý den.
Je to vlastnost (denní nabíjení byl vlasně důvod pro výměnu toho starého :() nebo vadný kus?
Baterie je nabitá alespoň 10x, takže už je určitě "naformátovaná".

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

1. Li-ion baterie se neformátují

2. tahle Nokia běžně vydrží na baterku při Vašem používání týden (pokud si na tom nehrajete hry, neposloucháte hudbu či nebrouzdáte po internetu), takže jste určitě narazil na vadný kus (kus s vadnou baterií). Určitě reklamovat ;)

30.05.13 18:40
hodnocení

Díky.

hodnocení

0x

Závada bude zřejmě v baterii, určitě reklamovat. Ale pozor, závada na baterii se dá reklamovat max. půl roku po koupi. Mobil má jinak záruku 2 roky.

hodnocení

Teď jsem zpětně narazil na moji otázku. Tak jen jak to dopadlo. Mobil po několika urgencích zreklamovaný a peníze vráceny.
Těsně před vrácením peněz jsem ale zjistil, že problémem není telefon, ale adaptér na 2 SIM, který jsem měl vložený místo klasické SIM. Ten způsoboval ono brzké vybití. Sypu si popel na hlavu, ale po těch peripetiích jsem neměl odvahu přijít a říct, že je problém jinde. Píšu to jen jen jako možnou pomoc pro ostatní, pokud by se vyskytl podobný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]