Nejste přihlášen/a.
Dobry den.Dnes byla na ERA uctu odstavka a nyni jsem se chtela podivat a nezobrazuje se stranka.doporucuji smacknout CTRL+F5.coz jsem ucinila a stejne to nefunguje.Mam nemeckou klavesnici,tak doufam,ze to mackam spravne Strg+F5.Jinak se nevyznam v zakladnich pojmech,zkusite mi nekdo presto pomoci,to zprovoznit?Krom toho mi uz dlouho na you tube zadrhava zvuk,je prerusovany,.ale nyni bych radej zprovoznila Era ucet.Diky
Stránky mě dnes po odstávce fungují dobře. Zkoušela jste zavolat na Helpdesk 495 800 121?
Pohanka,to je problem,nemam zrovna kredit a ted se 4 dny nikam nedostanu.Jinak ale piny prez tel,nemam.vyuzivala jsem jen prez net.uz je to davno a uz je proste nemam.Nevim jestli tedy bez toho pomuzou.Ale vlastne,ja nemam potiz s otevrenim uctu,ale s najetim stranky.okenka pro pin..Co zkusit tu bezplatnou sluzbu 800 210 210?
Uz dobry,funguje.Zavolala jsem na 800 210 210.Jsem opravdu neznalec PC,delala jsem chybu v tom,ze Ctrl s F5 se melo smacknout najednou,Takova pitomost,ale proste jsem to nevedela.Diky vam za snahu pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.