Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC nezobrazuje se stranka Era bankovnictvi

Od: juglans® odpovědí: 6 změna:

Dobry den.Dnes byla na ERA uctu odstavka a nyni jsem se chtela podivat a nezobrazuje se stranka.doporucuji smacknout CTRL+F5.coz jsem ucinila a stejne to nefunguje.Mam nemeckou klavesnici,tak doufam,ze to mackam spravne Strg+F5.Jinak se nevyznam v zakladnich pojmech,zkusite mi nekdo presto pomoci,to zprovoznit?Krom toho mi uz dlouho na you tube zadrhava zvuk,je prerusovany,.ale nyni bych radej zprovoznila Era ucet.Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ga*
hodnocení

0x

Zkusil bys stáhnout Java java.com/...

hodnocení

ga-neumim anglicky,v rustine by nebylo?*smich*.Neco jsem zkousela,ale muzu jen hadat co a nefunguje.

pohanka*
hodnocení

0x

Stránky mě dnes po odstávce fungují dobře. Zkoušela jste zavolat na Helpdesk 495 800 121?

hodnocení

Pohanka,to je problem,nemam zrovna kredit a ted se 4 dny nikam nedostanu.Jinak ale piny prez tel,nemam.vyuzivala jsem jen prez net.uz je to davno a uz je proste nemam.Nevim jestli tedy bez toho pomuzou.Ale vlastne,ja nemam potiz s otevrenim uctu,ale s najetim stranky.okenka pro pin..Co zkusit tu bezplatnou sluzbu 800 210 210?

hodnocení

Uz dobry,funguje.Zavolala jsem na 800 210 210.Jsem opravdu neznalec PC,delala jsem chybu v tom,ze Ctrl s F5 se melo smacknout najednou,Takova pitomost,ale proste jsem to nevedela.Diky vam za snahu pomoci.

pohanka*

tak to je dobře, že už jste se tam dostala, chybami se člověk učí a už si to budete pamatovat, chce se nebát a pořád zkoušet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]