Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer, našel by se zde nějaký blázen do telefonů, který jim trošku víc rozumí, a fundovaně mi odpověděl na dotaz, zda je lepší Xperia L nebo Xperia Z? Sice existují popisy obou telefonů, bohužel všechny ty zkratky mi nic moc neříkají. Jde mi o to, zda je lepší zainvestovat těch pár tisíc navíc a pořídit si Zetko, ale pokud je lepší pouze ve foťáku, wifi a podobně, tak je to pro mě o ničem.
Děkuji![]()
Zetko je lepší ve všech ohledech, foťák, display, paměť, rychlost, baterka... pokud by nešlo o peníze, bral bych rozhodně Zetko.
Pokud nad tím ale přemýšlím i z pohledu ceny, těžko říct, jestli se 2x dražší Zetko vyplatí.
Každopádně má dvojnásobnou paměť (jak uživatelskou tak operační), dvojnásobný počet jader procesoru + 50% vyšší frekvenci, skoro dvojnásobnou kapacitu baterie, dvojnásobné rozlišení foťáku, více než 2x vyšší rozlišení (jemnost) displaye.
Mít na Z peníze navíc, tak je beru hned ![]()
Tak to jsou přesně pojmy, ve kterých plavu
Ale děkuji, aspoň něco už je mi jasné. Ta baterka a rychlost jsou pro mě důležité aspekty, to je pravda... jádra obejdu velkým obloukem
a dvojnásobná paměť je taky fajn. Našla jsem na netu toto:
Rozhodně doporučuji si připlatit za Zetko
. Je to vynikající přístroj, rychlý, spolehlivý a dokonce vodotěsný (IP57, odzkoušeno :D ). Zetko je tak 2x až 3x výkonnější, práce s ním je opravdový zážitek. PS: Zetko je lepší úplně ve všem, nejen ve wifi a foťáku. ![]()
Děkuji
A není zbytečně velký? Recenze nade mnou uvádí jako nevýhodu ostré hrany... je fakt, že L je na pohled elegantnější.
Děkuji, tak něco podobného jsem chtěla slyšet. Zda jsou ty rozdíly opravdu markantní, nebo si člověk připlatí za věci, se kterými může machrovat, ale moc je nevyužije: Co jsem se dívala na ten Ascend, je na mě zbytečně velký a popravdě se mi nelíbí - vím, že je to jen telefon, ale musí mi prostě sednout.![]()
Takže by mi úplně stačilo to L? Vážně semi líbí, ale nevím, jak moc je kvalitní právě oproti vychvalovanému Ascendu apod.
doplněno 02.06.13 11:33: Stirecku, jeste jednou moc dekuji![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.