Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer, našel by se zde nějaký blázen do telefonů, který jim trošku víc rozumí, a fundovaně mi odpověděl na dotaz, zda je lepší Xperia L nebo Xperia Z? Sice existují popisy obou telefonů, bohužel všechny ty zkratky mi nic moc neříkají. Jde mi o to, zda je lepší zainvestovat těch pár tisíc navíc a pořídit si Zetko, ale pokud je lepší pouze ve foťáku, wifi a podobně, tak je to pro mě o ničem.
Děkuji
Zetko je lepší ve všech ohledech, foťák, display, paměť, rychlost, baterka... pokud by nešlo o peníze, bral bych rozhodně Zetko.
Pokud nad tím ale přemýšlím i z pohledu ceny, těžko říct, jestli se 2x dražší Zetko vyplatí.
Každopádně má dvojnásobnou paměť (jak uživatelskou tak operační), dvojnásobný počet jader procesoru + 50% vyšší frekvenci, skoro dvojnásobnou kapacitu baterie, dvojnásobné rozlišení foťáku, více než 2x vyšší rozlišení (jemnost) displaye.
Mít na Z peníze navíc, tak je beru hned
Tak to jsou přesně pojmy, ve kterých plavu Ale děkuji, aspoň něco už je mi jasné. Ta baterka a rychlost jsou pro mě důležité aspekty, to je pravda... jádra obejdu velkým obloukem
a dvojnásobná paměť je taky fajn. Našla jsem na netu toto:
Rozhodně doporučuji si připlatit za Zetko . Je to vynikající přístroj, rychlý, spolehlivý a dokonce vodotěsný (IP57, odzkoušeno :D ). Zetko je tak 2x až 3x výkonnější, práce s ním je opravdový zážitek. PS: Zetko je lepší úplně ve všem, nejen ve wifi a foťáku.
Děkuji A není zbytečně velký? Recenze nade mnou uvádí jako nevýhodu ostré hrany... je fakt, že L je na pohled elegantnější.
Děkuji, tak něco podobného jsem chtěla slyšet. Zda jsou ty rozdíly opravdu markantní, nebo si člověk připlatí za věci, se kterými může machrovat, ale moc je nevyužije: Co jsem se dívala na ten Ascend, je na mě zbytečně velký a popravdě se mi nelíbí - vím, že je to jen telefon, ale musí mi prostě sednout.
Takže by mi úplně stačilo to L? Vážně semi líbí, ale nevím, jak moc je kvalitní právě oproti vychvalovanému Ascendu apod.
doplněno 02.06.13 11:33: Stirecku, jeste jednou moc dekuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.