Nejste přihlášen/a.
Dobrý den!
Před chvíli jsem si omylem smazala fotky na kartě - dají se "nějak (nějakým prográmkem)" obnovit nebo je to už konečná? Děkuji.
Dobrý den. Tady - stahuj.centrum.cz/... je program na obnovení dat. Nemusí se ani instalovat. M.
jak píše momo, jen dodám, hlavně už nefotit ani jinak s kartou nepracovat, v Recuvě povolit hloubkové hledání a obnovovat na disk počítače, ne zpět na kartu (je velká šance, že by se ještě neobnovená data nenávratně přepsala těmi obnovenými)
Pro momo, mikihans = Mockrát děkuji - fotky jsou zachráněné! Prográmek jsem si nainstalovala a šlo to rychle. Jednu fotku jsem už měla na kartě nafocenou - přesto se všechny, až na jednu - obnovily. Musela jsem povolit hloubkové hledání, protože se mi obnovovala jen ta jedna poslední. Jste skvělí, ještě jednou DÍKY!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.