Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Mám tablet ACER iconia vložil jsem do ní kartu sd mikro, ale nikde se mi nezobrazuje tak abych ji mohl v tabletu otevřít a nainstalovat hry na ni nahráté z PC. Ani nemůžu hry,filmy,apod. z vnitřní paměti přenést do přidané externí karty. NIKDE SE MI TO NENABÍZÍ JAK TŘEBA V MOBILU,kdy se ptá jestli chceme třeba písen přesunout na pamětovou katu. Nevíte někdo poradit? dík
Jestli je to Android tablet musíš doinstalovat z Google play podporu pro SD karty přes wifi.
tak jsem stahl program AppMGR III DAL JSEM SI přesunout aplikace ukázal se mi seznam her které můžu přesunout,ale tod vše. když kliknu na hru zase nikde není v nabídce ,že můžu hru přesunul na sd kartu
doplněno 27.05.13 15:34:jde o to, že tablet má i interní SD kartu ta se v nabídce přesunu zobrazuje. Ale když chci z interní sd karty přesunout něco na externí sd kartu tak to nejde.
Zkuste stáhnout z Google Play Link2SD : play.google.com/...
Jedná se o kompletní manager pamětí karty a tabletu, s tímto se dá přesunout kamkoli téměř cokoli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.