Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet a karta SD mikro

Od: huf* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Mám tablet ACER iconia vložil jsem do ní kartu sd mikro, ale nikde se mi nezobrazuje tak abych ji mohl v tabletu otevřít a nainstalovat hry na ni nahráté z PC. Ani nemůžu hry,filmy,apod. z vnitřní paměti přenést do přidané externí karty. NIKDE SE MI TO NENABÍZÍ JAK TŘEBA V MOBILU,kdy se ptá jestli chceme třeba písen přesunout na pamětovou katu. Nevíte někdo poradit? dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Jestli je to Android tablet musíš doinstalovat z Google play podporu pro SD karty přes wifi.

huf*
hodnocení

nevíte prosím o jaký program na ty sd karty se konkrétně jedná. dík

huf*
hodnocení

tak jsem stahl program AppMGR III DAL JSEM SI přesunout aplikace ukázal se mi seznam her které můžu přesunout,ale tod vše. když kliknu na hru zase nikde není v nabídce ,že můžu hru přesunul na sd kartu

doplněno 27.05.13 15:34:

jde o to, že tablet má i interní SD kartu ta se v nabídce přesunu zobrazuje. Ale když chci z interní sd karty přesunout něco na externí sd kartu tak to nejde.

jirbar*
hodnocení

0x

Např v Total Comandru vidím jak interní tak externí SD kartu, ale i zasunuté USB. Není někde v menu "zapnutí" té extérní karty. Jinak pamatuji že v Archosu taky se programy přesouvaly na interní SD kartu. Ta externí se nenabízela. Byl to Free program AppMgr III

hodnocení

0x

Zkuste stáhnout z Google Play Link2SD : play.google.com/...

Jedná se o kompletní manager pamětí karty a tabletu, s tímto se dá přesunout kamkoli téměř cokoli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]