Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký smartphone

Od: punker* odpovědí: 13 změna:

Ahoj. Posledního dva a půl roku sem měl smartphone který má Processor Qualcomm 528 MHz,Ram 128MB a už bych si chtěl pořídit něco lepšího. Co sem četl tak nejlepší bude dvou jádro aspoň 1GHz a RAM 512MB bude stačit? nebo se mi to bude za chvílu zdát taky málo? Mobil chci na internet (wifi),aby nebyl špatný na hudbu*tuc*,zvládal dobře GPS,foto,video a občas nějakou hru...hovory a sms snad zmiňovat nemusím :D Zatím uvažuji o Huawei scend Y300 nebo poraďte něco jiného v ceně od 3500Kč max do 4000Kč možná bych koupil i použitý,ale spíš radši novej :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x

Mám ascend g300 a zvládá vše v pohodě. GPS drží signál výborně, fotky jsou parádní, mp3 ok, wifi drží signál dobře i na větší vzdálenost. Výdrž baterie je dost slušná. Hry zvládne taky, ale nehraju. U vodafone stojí 3977kč, tedy oficiální český dovoz, baterie 1500mA. Nevýhoda je, že se mi polámaly sluchátka a vodafone je nemá :(

doplněno 27.05.13 14:02:

Tak kecám, už 3477kč

doplněno 27.05.13 14:05:

Já právě potřebuju s mikrofonem a ovládáním a žádné nefungujou, jen HTC má dobře zapojený mikrofon, takže ty jsou taky funkční.

punker*
hodnocení

Jo s těma sluchátkama se mi taky stalo a u vodafone mi řekli že takový věci neprodávaj,ale to mi nevadí,nepotřebuju s mikrofonem,stačí obyč. A dík za názor :)

sisssane
hodnocení

0x

Doporučuji tento mobil, sám ho mám taky a jsem s ním opravdu spokojený.

Zde jsem si ho koupil: aliexpress.com/...

Je orpavdu výkoný, do 30 dnů byl doba s dopravou zdarma.

Co se týče reklamace tak stím problém není, já takhle kupuji již dlouhou dobu. Reklamace je vyřízena do 60 dnů. Poštovné do číny stojí cca 350 kč.

Ale mobil funguje orapvdu bez problému a je výkonný. Já sjem si ho vybral bez logo, aby mi ho nemohli na celnici zabavit.

punker*
hodnocení

No abych pravdu řekl tak na ty čínský sem se taky díval,ale radši bych si koupil něco v kamenným obchodě ať můžu být fakt klidnej :)

stirecek*
To můžeš byt v klidu. S reklamaci v Číně je to daleko lepsi nez u nás. Mění kus za kus bez řeči, u nás to měsíc zkoumají a pak ti řeknou, ze ti spadl do vody. Kvalitní mobily jsou i Zopo , Mrkni na zopomobileshop.com Všechny dualsim za dobré ceny, můžeš objednat v Itálii, za dva tri dny máš doma a neplatíš DPH jako při nákupu v Číně.
doplněno 27.05.13 20:16: Ja osobně bych volil nákup přímo v Číně než pres překupníka na aukru . Slibuje záruku 24mes, ale v Číně je záruka rok. Pochybuju, ze prekupnik z aukra ti vrátí peníze, když se pokazí po roce .
To ze Číňani mění kus za kus neznamená, ze se kazí. Spíše naopak, mohou si to dovolit, protože kvalita je nekde jinde. Za slušné peníze se dá koupit 5.8" cca pod 6 tisíc. Mam ho v PC v zalozkach , kdyz tak zitra poslu odkaz.

punker*
hodnocení

Takže kdybych chtěl tento tak se toho nemusím bát? mobily.aukro.cz/...

doplněno 27.05.13 17:52:

nebo spíš tento =D

doplněno 27.05.13 17:52:

aukro.cz/...

Mrkněte sem: alza.cz/... (Doporučuji Sony nebo Huawei) , Lenovo bych nebral, mám 3 špatné zkušenosti s jejich notebooky a pochybuji, že mobily na tom budou jinak.

doplněno 27.05.13 19:43:

Možná, že číny nemají problém s reklamací, proč asi... Kdyby se měli každou reklamací zabývat, byli by úplně zahlceni. Ne ne, místo toho dostanete nový, úplně stejný krám a tak pořád do kola. S nějakou opravou se vůbec neobtěžují, prostě to hodí do drtičky a "jedeme"od znova.

punker*
hodnocení

Jojo nakonec asi koupím ten Huawei jeden mám už dost dlouho a su spokojenej. :)

stirecek*

Mrkni třeba sem

fastcardtech.com/...

těch telefonů tam jsou mraky a ceny oprpti loňsku hodně nízké, čtyřjádro, hd rozlišení, dvě kamery. Pak ještě třeba HDC nebo Zopo je hodně slušné. U Zopo se mi ale nelíbí, že má senzorové tlačítka na displeji. U těch nových modelů už se polepšil. Třeba Zopo 950 stálo ještě nedávno 320-350usd

zopomobileshop.com/...

Objednat můžeš přímo z itálie, neplatíš pak dph. Za dva dny doma. Poštovné DHL ale stojí cca okolo 50usd, vyplatí se to, kdyby se telefon ztratil. Pořád je cena ale směšná s ohledem na cenu samsung note 2, přitom zopo je kvalitní výrobce, nehrozí nějaké vrzání krytu nebo podobně, navíc na stránkách mají hromadu příslušenství, folie, baterie, zavírací kryty v různých barvách atd

hypnos25
hodnocení

0x

Našel jsem super inzerát a doporčuji tento telefon: mobil.bazos.cz/...

Sám bych si ho koupil kdybych měl na něj peníze, sice stojí 4000 kč ale jsou k němu originální beats sluchátka co se dají prodat za 1000 kč.

Kdyby ten mobil byl tak úžasný tak by ho majitel neprodával za 2,5 měsíce... Aha napůl nefunkční G-senzor, už z toho důvodu bych to nebral. Podle mě ani kdybyste prodal ty sluchátka za 2000 tak se to nevyplatí.

punker*
hodnocení

Radši koupím nějakou známou značku a hlavně ať si to můžu před koupí vyzkoušet :) myslím že ta RAMka 512MB mi bude stačit

punker*
hodnocení

Tak teď už jen přemýšlím jestli koupit nový Huawei ascend y300 nebo použitý HTC evo 3D. Htc je víc nabušenej,ale zase bude asi bez záruky do těch 4tisíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]