Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení zkryté čísloNokia C2-06

Od: martan37* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu,jak nastavit u Nokie zamezení identifikace,tj.zkrýt mé číslo.Ani po dlouhém hledání se mi to nepodařilo.Mnohokrát děkuji.Martina

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

myslím, že se Ti to ani nepodaří. je to služba operátora a pokud sim karta tuto službu nemá, tak to nepůjde

doplněno 27.05.13 12:14:

tak mi to nedalo a vyzkoušel jsem to na mé Nokii C7 a tam to jde aniž bych to věděl. menu-nastavení-volání-hovor-odeslání mého ID. zde se mi nabízí nastaveno sítí/ano/ne

martan37*
hodnocení

škoda,děkuji za ochotu

martinhajek*
To že to jde nastavit v telefonu ještě neznamená, že to funguje. Záleží na operátorovi.
olaf71*

mě funguje, volanému se na displeji číslo neukázalo, jen že je to soukromý hovor

hodnocení

0x

Taky je možnost jednorázově ukrýt svoje číslo když před volané číslo dáš #31#

vyzkoušeno u t-mobile,jinde nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]