Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se Vás zeptat na asi docela jednoduchou otázku, která mi vrtá hlavou už nějaký ten Pátek.
Vlastním telefon Sony xperia P. A chtěl bych si koupit sluchátka značky "Beat", snad víte, o jaká sluchátka se jedná.
Koupě mi problém nedělá, jenže když jsem četl na Alze popis, bylo napsáno, že jsou kompatibilní s iPhony, iPady a iPody, ale o zařízení s Androidem, ať už jde o Samsung, HTC, nebo dříve zmiňovanou Sony xperii P, nebyla naspaná ani věta.
Tak se Vás chci zeptat, jestli nevíte, zda-li jsou sluchátka BEAT kompatibilní i s mou Xpéríí P, nebo pokud jsou pouze k zařízením od Apple.
Já bych řekl, že by ta sluchátka šla zapojit i do mého telefonu (Sony xperia P), ale chci si to ověřit, než abych za ta sluchátka zbytečně "vyhodil"peníze, přesněji 2.500 Kč, a pak bych zjistil, že jsou mi vlasntě k ničemu, maximálně na ozdobu.
Předem děkuji za Vaše odpovědi!
Sluchátka BEAT - alza.cz/...
Sony Xpreia P - alza.cz/...
Problém je v tom konektoru, nikdo neví, jak je zapojený. Pokud nepotřebuješ to tlačítko, doporučuji Sennheiser PX 250/... (volil jsem sluchátka s největší impedancí - 300 Ω - protože nevím, kolik ten mobil snese).
doplněno 26.05.13 21:40:Tak pak třeba PX 200 II.
praivo:
volbou impedance 300Ω ses jen okradl notně o hlasitost a zařízení která jsou stavěna na takovou impedanci sluchátek existuje hodně málo. A pak nejedná se o výkonový koncový zesilovač, který by se sluchátky odrovnal, spíš se zvýší spotřeba, což u mobilních zařízení napájených bateriemi může být jediná nevýhoda. 99% sluchátkových výstupů je kolem 30Ω
... když jsem četl na Alze popis ... o zařízení s Androidem ... HTC ... nebyla naspaná ani věta.
Tak zrovna o tom HTC tam psáno je: Compatibility: HTC smartphone
A jinak pokud se podívám i jinde na internetu a nespoléhám se pouze na Alzu, tak třeba tady mají hodně podrobně rozepsanou kompatibilitu. Konkrétně tvůj typ tam zmíněn není, ale obecně tyto sluchátka podporují Android 4.0 a vyšší. Takže záleží jaký Android má právě ten tvůj Samsung.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.