Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice, kapalina

Od: mmm86 odpovědí: 5 změna:

zdravím,

našel jsem pod lednicí vyteklou oranžovou kapalinu, nenapadá vás, co to může být? Respektive chladící kapalina smrdí ne? Tahle nepáchne, lednice mrazí normálně

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

orange juice

majsterjoe*
hodnocení

1x

Chladici kapalina hlavne neni chladici kapalina, ale je to plyn. Tudiz urcite to nebude chladici kapalina ani plyn.. Proste vam vyteklo neco z lednice, nekdy se stava u lednicek, ktera ma ve vnitr odtokovy zlabek ze je pricpany a voda zteka po vnitrku az pres tesneni ven.

doplněno 25.05.13 19:25:

Samozrejmne pokud lednice nefunguje, tak je mozny unik plynu a snim castecne i oleje, ktery silne zapacha. Ale lednice by byla nefunkcni a hlavne samo se to vetsinou nestane.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, když vytekla kapalina z mé staré lednice, tak byla žlutá a silně zapáchala. To se nedá přehlédnout. Také bych řekl, že to nemá spojitost s poruchou lednice, ale něco zateklo pod lednici.

A možná ten džus. Zkoušel jste si líznout? Zdravím!

doplněno 25.05.13 19:30:

Ano, jak je uvedeno níže, tak já jsem tomu tenkrát "pomohl" tak, že jsem odmražoval led nožem.

Pak byla na mražáku ta smradlavá a mastná kapalina. A bylo po chlazení a z lednice byla skříňka.

Takže už nikdy nepoužívat nůž.

zabu
hodnocení

0x

Pod lednicí to tipuju na krev, vyteklou z masa, pravděpodobně při rozmrazování bez talíře. Děravý mikrotenový pytlík?

hodnocení

0x

jak uz bylo receno, prostouchni spejli odtokovy kanalek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]