Nejste přihlášen/a.
zdravím,
našel jsem pod lednicí vyteklou oranžovou kapalinu, nenapadá vás, co to může být? Respektive chladící kapalina smrdí ne? Tahle nepáchne, lednice mrazí normálně
Chladici kapalina hlavne neni chladici kapalina, ale je to plyn. Tudiz urcite to nebude chladici kapalina ani plyn.. Proste vam vyteklo neco z lednice, nekdy se stava u lednicek, ktera ma ve vnitr odtokovy zlabek ze je pricpany a voda zteka po vnitrku az pres tesneni ven.
doplněno 25.05.13 19:25:Samozrejmne pokud lednice nefunguje, tak je mozny unik plynu a snim castecne i oleje, ktery silne zapacha. Ale lednice by byla nefunkcni a hlavne samo se to vetsinou nestane.
Dobrý den, když vytekla kapalina z mé staré lednice, tak byla žlutá a silně zapáchala. To se nedá přehlédnout. Také bych řekl, že to nemá spojitost s poruchou lednice, ale něco zateklo pod lednici.
A možná ten džus. Zkoušel jste si líznout? Zdravím!
doplněno 25.05.13 19:30:Ano, jak je uvedeno níže, tak já jsem tomu tenkrát "pomohl" tak, že jsem odmražoval led nožem.
Pak byla na mražáku ta smradlavá a mastná kapalina. A bylo po chlazení a z lednice byla skříňka.
Takže už nikdy nepoužívat nůž.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.