Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pinnacle PCTV - nejde naladit

Od: cheyenee* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, koupila jsem si kartu Pinnacle PCTV Hybrid stick solo 340e, a nejde mi naladit ani jedna televizní stanice, jak na analogovém tak na digitálním vysílaní. Zkoušela jsem to na anténce, která byla souč¨ástí balení tak na větší. Prosím poraďte, jsem zoufalá. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No a ladíš na správném typu? Máš analog tak musíš na analogu atd...

ooops tak zkoušela, dobře a nejde naladit znamená co? Je tam nějaký obraz a třeba špatný zvuk nebo se nenaladí ani nenajde opravdu vůbec nic?

cheyenee*
hodnocení

No, na analogovém najde ČT1, ale jde jen zvuk a obraz je zrnitý, že tam skoro nic nejde vidět, a na digitálním vysílání jsem nenašla vůbec nic. Největší síla signálu byla 34 %. Naladila bych to ručně, ale neznám knitočty jednotlivých tv stanic, a nevím, kde je najít. Dík za odpověď

Myslím, že se tam dá nastavit rychlost skenování. Zvolte tedy to pomaleší, přesnější. Pokud je signál slabý, dejte anténu bvíce z místnosti. Uvnitř budovy nebude příjem na tu maličkou anténku nic moc.

plaky*

ked mas satelit,skus to na nom pripadne na inej antene...je mozne,ze to robi antena...neviem,co to je za antenu...analogova ci co...

plaky*

aa..teraz som si vsimol...ked tam je pribalena nejaka mini antena,je to urcite tym...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]