Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupila jsem si kartu Pinnacle PCTV Hybrid stick solo 340e, a nejde mi naladit ani jedna televizní stanice, jak na analogovém tak na digitálním vysílaní. Zkoušela jsem to na anténce, která byla souč¨ástí balení tak na větší. Prosím poraďte, jsem zoufalá. Děkuji
ooops tak zkoušela, dobře a nejde naladit znamená co? Je tam nějaký obraz a třeba špatný zvuk nebo se nenaladí ani nenajde opravdu vůbec nic?
No, na analogovém najde ČT1, ale jde jen zvuk a obraz je zrnitý, že tam skoro nic nejde vidět, a na digitálním vysílání jsem nenašla vůbec nic. Největší síla signálu byla 34 %. Naladila bych to ručně, ale neznám knitočty jednotlivých tv stanic, a nevím, kde je najít. Dík za odpověď
Myslím, že se tam dá nastavit rychlost skenování. Zvolte tedy to pomaleší, přesnější. Pokud je signál slabý, dejte anténu bvíce z místnosti. Uvnitř budovy nebude příjem na tu maličkou anténku nic moc.
ked mas satelit,skus to na nom pripadne na inej antene...je mozne,ze to robi antena...neviem,co to je za antenu...analogova ci co...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.