Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyresit termostat lednice

Od: 1662 odpovědí: 3 změna:
Dovezl jsem 6 měs.nepoužívanou lednici Calex 170 R na chatu a zapnul jsem ji.Lednice naskočila a pak jsem ji stáhnul termostatem uplně až vypla.Termostat jsem zase nastavil ale už vůbec nenaskočila.Je zapnutá 24 hod a stále nic.Děkuji za odpověď. Kopecký.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Po převozu jste ji nechal par hodin stát, aby vše steklo, kam melo? Nepředpokládám ze jste ji vezl postavenou...

mowla*
hodnocení

0x

Jaká je teplota v místnosti, kde je lednice umístěna? - pokud koresponduje s teplotou nastavenou na termostatu, nemá důvod zapínat...

hodnocení

0x

Taky e lednice nezapne, pokud vnější teplota je mimo meze příslušné klimatické třídy, Jakou má klimatickou třídu? Ale v těchto dnech to asi nebude příčina/pokud lednici nemáte ve studeném sklepě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]