Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odposlech mobilu-nevěra

Od: odposlech odpovědí: 14 změna:

Muže mi tu prosím někdo zodpovědět pár technických otázek?Chtěla bych se dozvedět pravdu,jelikož tuším,ze mě manžel neustále podvádí.Peněz nemám na zbyt a tak pro co se rozhodnout?Nerozumím zařízeni štěnic ani odposlechu v mobilu.Vím,že jde zabudovat do mobilu,ale asi né do každého?Snad podminka je,že musí být internet v mobilu?Jak to řešit?Koupit muži jiný mobil,již s odposlechem,který nechám vložit?Kolik by to minimálně stálo?Nebo se raděj rozhodnout pro štěnici do auta?Jak to funguje?A kolik by stála?Nejvic ale on smskuje.Prosím nepište mi,že je to trestné,ja na to už kašlu.Kdo tady hraje velmi špatnou hru je manžel.Máte někdo zkušenosti?Díky za odpovědi.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jak moc je to trestné nevím, ale k něčemu takovému, jako je odposlouchávat partnerovi hovory a číst jeho SMS bych se rozhodně nesnížil. A to ani v případě podezření na nevěru.

vosikac*

Souhlasím.Dá se to řešit jinak přeci *bzum*. Vcelku by mě zajímal tazatelky věk, když není schopná na manžela uhodit,ať kápne božskou.

Pokud je to od manžela opakující se jev,stejně to manželství nezachrání.O co víc tazatelka získá odposlechem, než komunikací s manželem,nechápu *nevi*.

doplněno 24.05.13 16:50:

Ale zas nemáme tu právo soudit,ale radit.

Má rada zní... zapomeň na odposlech a raději ho "chyť pod krkem" ať to ze sebe vysype sám ;).

culdabulda1*

A stejně Vám to k ničemu nepomůže - pokud je Vám manžel opravdu nevěrný - a myslí to vážně - tak se to zaručeně dozvíte!

hodnocení

4x

Mladá paní, opravdu chcete tak hluboce klesnout? Tento způsob, jak sama dobře víte, je nelegální. Jde o porušování tajemství zpráv dopravovaných telefonem a za to hrozí vězení... Vy na to možná kašlete, jak píšete, ale zde žádáte o radu...Poskytovat návod k páchání trestní činnosti je na této poradně zakázáno (viz. Pravidla poradny _ Z 7)

Takže zapomeňte na odposlech, nestojí Vám to za problémy. Pokud Vás manžel podvádí, legálně se s ním rozveďte. A pokud "hraje špinavou hru", nejste přece povinna hrát jí s ním a dělat takovéto věci... Důkaz o jeho nevěře, pořízený tímto způsobem, by Vám stejně nebyl k ničemu dobrý. Nemohla byste ho nikdy použít proti němu, aniž byste se sama nedostala do rozporu se zákonem. Prosím, nejednejte v afektu a rozmyslete si tento způsob opravdu dobře. Jen můj názor, Vám přeji, abyste se nedostala do potíží jen proto, že jste neměla třeba štěstí na muže...

doplněno 24.05.13 17:28:

Nelíbilo by se to nikomu, kdyby někdo druhý takto "šmíroval" přímo jeho...Myslím, že ani Vám ne!

hop®
hodnocení

1x

... a zase by to chtělo vyslyšet "druhou stranu"...

"Manželka stárne, přestává být v sexu aktivní a začíná být nepoužitelná, tak jdu radši s kamarádama a KAMARÁDKAMA na pifko a kus řeči, aspoň mě nikdo chvíli neprudí a nebuzeruje..."

...nevím, jen přemýšlím...

mowla*
hodnocení

0x

Zvaž*), jestli je lepší být podváděná/rozvedená nebo podváděná/rozvedená - a zavřená!

Protože - podle mého, je laický pokus o odposlech jednoduše neuskutečnitelný beztrestně... *bzum**smich*

*) pokud nejde o vážně míněný dotaz, ale jen ´srandičku´, rychle na podobné legrácky zapomeň! A nebo si zaplať odborníka...

hodnocení

0x

Paní Odposlech, už máte vymyšleno, když mužovu nevěru odhalíte, co uděláte? *plac*Asi jsme každá úplně jiná, ale já bych nikdy takhle svého muže nešmírovala. Příjde mi to opravdu hnusné, nic neřešící, otravující víc, než nevěra samotná. Naprosto zcestné *blee* Co uděláte? Víte úplně přesně, že když uděláte kravál, že se všeho vzdá, polepší se a už nikdy se to nebude opakovat? Jste naprosto pevně rozhodnutá od něho odejít nebo ho vyhodit, když mu dáte ultimátum a on na to nepřistoupí? Nebo plánujete velikou itálii, o které si myslíte, že něco vyřeší?*hej*Je dobré dát si pozor na to, co si přejeme.

hodnocení

0x

Nedávno jeden mladý muž dostal za něco podobnáho rok natvrdo.Proběholo to i na netu.

hodnocení

0x

Možností je víc,záleží na typu telefonu,operačním systému atd. Ale myslím,že je to zbytečná námaha. Jestli se řídí slavným heslem jistého sexuologa" zatloukat,zatloukat,zatloukat, a jestli vás chytí,tak přesto zatloukat",stejně ti to k ničemu nebude. A jestli ne,tak kápne"božskou" když na něj trochu důrazneji zatlačíš. Šmíráství je krok do pekla.*cert*

hop®
hodnocení

0x

Technicky to lze, ale to zde nebudu radit, porušoval bych pravidla poradny ohledně navádění k trestnému činu...

Vy evidentně tomu "svému" nedůvěřujete. Vy nehledáte důkaz jeho nevěry, Vy hledáte důvod proč to s ním skoncovat. A ten důkaz nevěry chcete jen proto, aby Vám platil víc a víc, aby to byla JEN jeho vina. NE, rozchod dvou lidí je vždy spoluvina obou...

uska*
hodnocení

0x

zkuste popřemýšlet proč vám zahýbá a ne jej šmírovat. Někde jinde hledá to, co mu doma chybí.

hodnocení

0x

Pokud chlap podvádí manželku, nemá žádnou čest. Takový člověk se už nepolepší a ještě Vás může nakazit kdoví čím, nejlepší bude, když se s ním rozvedete. Pokud myslíte šmírování vážně, najměte si detektiva třeba na pár hodin týdně. Ten všechno diskrétně zdokumentuje a budete mít jasno. Taky by mohl pomoct GPS tracker - taková věcička zhruba za 1000 Kč, kterou třeba někam nalepíte na auto a potom z ní zjistíte, kde a jak dlouho auto bylo. Nemyslím si, že by to bylo nelegální - pokud je to auto ve společném vlastnictví, máte právo vědět, kde jezdí. Instalovat štěnice do mobilu, do toho se raději nepouštějte, to mu ten mobil raději seberte a pročtěte :) Btw. je taky možné, že manželova nevěra je jen ve Vaší hlavě. Třeba jen chodí často do hospody :)

odposlech
hodnocení

Už se mi přiznal,pry se zamiloval.Nedá se nic dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]