Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Galaxy S vs. s wi-fi

Od: galaxyk odpovědí: 15 změna:

Hezky vecer vsem.

Jde o to, ze ja si vybiram novy telefon a zalibil se mi Samsung Galaxy S ja si myslela, ze je jen jeden dokud jsem se nesetkala s Galaxy S i9000 a Galaxy S wi-fi 3.6 a ja se chtela zeptat cim se vlastne od sebe lisi krome toho, ze ma i9000 lepsi fotak lepsi displej a je o nekolik tisic drazsi? je tam nejaky velky rozdil mezi nima? prosim poradte jaky si vybrat (jsem nenarocny uzivatel)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den, Galaxy S 3.6 Wifi se liší tím, že má menší display, což znamená, že serfování na internetu a další multidotykové aplikace se budou hůře ovládat. Na druhou stranu má novější operační systém, na Galaxy S, která má OS Android 2.1 už je hodně málo aplikací. To je asi tak největší rozdíl, z těchto dvou bych doporučil asi Galaxy S 3.6 Wifi, ale osobně bych si nekoupil ani jeden, protože se mi zdají předražené. Zkuste se podívat ještě na nějaké modely značek Sony a Huawei, mají lepší výbavu, jsou kvalitnější a mnohdy i levnější.

hodnocení

2x

Určitě telefon s Androidem 2.1 neberte, minimálně 2.2, protože na 2.1 opravdu není mnoho nových aplikací a her už vůbec ne, žádnou pořádnou hru si na tom nezahrajete.

Tak tak. Galaxy SII i9000 je mnohem rychlejší.. :)

galaxyk
hodnocení

Dekuji a mohli by jste mi neco doporucit? a ja jsem vlastne zjistila, ze Galaxy S wifi ani neni telefon respektive- neda se pres nej posilat ani smsky ani volat...

No, tak v oblíbenosti na našem trhu si celkem dobře stojí Huawei Ascend G300. Já osobně mám dobré zkušenosti s Huawei Ascend Y100 a dobrý dojem na mě dělají i telefony značky Sony (i do 5000 kč): alza.cz/... Výběr je na Vás :)

galaxyk
hodnocení

Dekuji moc ten Huawei Ascend G300 se mi opravdu libi. :)) Tak jeste jednou dekuji za pomoc vsem :)

Není za co, přeji hodně hezkých zážitků s novým telefonem. :)

stirecek*
Ascend g300 je dobrý telefon a za super cenu. Mam ho rok a nejsou s nim žádné problémy. Recenze najdete na heurece . U Vodafonu ho mají za 3977 Kč kde máte jistotu české distribuce.
galaxyk
hodnocení

Tak ja uz jsem si ho take poridila ale porad nemuzu prijit na to kde je tu fm radio a jak mam ukoncit hovor? napriklad kdyz mi nekdo vola tak tam mam jenom tlacitko "zvednout" a ja nevim jak ho mam odmitnou :-/ poradite mi jeste prosim?:)

stirecek*
Rádio je v aplikacích již predinstalovane na první straně. U hovoru mám dve tlačítka- zelené a červené, červeným se odmítá hovor posunem ke středu (z prava do levá). Mám verzi androida 2.3.6.. Vy tam máte nejspíš 4.0 již z výroby, takze tam to může byt jinak. Ja jsem si čtyřku ještě nedával. Na ukončení hovoru je taktéž červené tlačítko- stiskem. Možná se dá ukončit vypínači tlačítkem nahoře, nezkoušel jsem :)
galaxyk
hodnocení

Aha... no ja to radio tam praveze nemam :D a to uz jsem ten telefon prozkoumala opravdu cely :D a ani ty dve tlacitka tam nemam... tak ja priste tedy vyzkousim to vypinaci tlacitko, a kdyz tak si myslim, ze na to casem prijdu :D a mate pravdu ja mam verzi 4 tak proto se to asi lisi no... ale kazdopadne dekuji :)

stirecek*
A co návod k obsluze? Ja tam mám vše popsané, i kdyz jsem to nečetl. Ovládáni je jednoduché.
galaxyk
hodnocení

Tak tohle tam zrovna ale napsane nebylo. Ale ja uz jsem na to prisla je to podobne jako u vas akorat, ze obracene, nejdriv jsem musela zmacknout na ten stred a az pak presunout bud na zelene tlacitko nebo cervene :) a Radio jsem si stahla z internetu :) tak tedy dekuji Vam za rady :)

dedvseved
Tak patrně je ten Huawei Ascend G300moc dobrý, protože už i ti Číňani ( na "dx.com ") jej mají ( dočasně ) vyprodaný. ( sice jej zasílají do CZ i zdarma, ale pozor - zda je instalovaná i čeština ) - Ale s celkem zajímavou slevou se dá počítat i na: smarty.cz/... ... a třeba i jinde
stirecek*
Při nákupu sledovat kapacitu baterie. Oficiální dovozce Vodafone ma baterii 1500 mA, jiní prodávali telefon s bakterií 1350mA. V Číně je záruka rok, u nás ještě dva...do konce roku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]