Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím vás o tipy nebo rady.
Ženě "umřel"telefon, chtěl bych ji koupit nějaký dotykáč, asi s androidem, ale nevím který by byl tak asi nejideálnější, prosím o vaše názory. Cena kolem 5000.-kč
Prostě mobil pro ženu , děkuji
Mám vybrané tyto -
1. mall.cz/...
2. mall.cz/...
5. mall.cz/... (můj tip)
6. mall.cz/...
7. mall.cz/...
9. anebo něco od LG
Dobrý den, Váš typ je velmi dobrý, z uvedených telefonů nejlepší. Dále je dobrý ještě ten Alcatel a Huawei. HTC ani Samsung nedoporučuji, poslední dobou se obě značky strašně zhoršili i když HTC nebylo nikdy nic moc. Já osobně bych šel do toho Sony, je výkonný a kvalitní, sice trochu dražší, ale jsem si jist, že se to vyplatí.
a ještě bych měl dotaz, zda je jedno jestli je v tlf. Android třeba 2.1 nebo 4.0?
nějak tomu nerozumím, k čemu je to dobré
děkuji
Rozhodně to jedno není, jsou to verze Androidu,čím vyšší číslo tím lepší a novější. Pokud možno vyberte si telefon s co nejnovější verzí, čím novější verze, tím lepší programy se na ni dají stáhnout a hlavně u novějších verzí je jich tak o 60% více. V dnešní době má podle mě smysl u dotykových mobilů jen verze 4.0 ICS a 4.1 JB, pro méně náročné uživatele možná ještě verze 2.3 .
Hlavně si dávejte pozor co budete probírat katalogy víše uvedených telefonů a uživateli zde nabízených. Ve specifikacích může být uvedeno, že obsahuje Android 2.3.7, ale je dost možné, že výrobce telefonu uvolnil již aktualizaci na verzi 4.0 a vyšší.
Jinak LG bych já už osobně nebral, ale pro laika, který ho bude používat na telefonování, smsky a pár her je to asi jedno. Mám LG Optimus 2X (LG P990) a tak jak ho vyflusl výrobce s verzí androida 2.3.7 tak ho mám. Je sice pravda, že vydal aktualizaci na Android 4, ale jsou sním jen špatné zkušenosti (špatná odladěnost ze strany výrobce)
a k tomu androidu ještě, když budu chtít nějakou aplikaci nahrát/dohrát apod. musí se to přes PC,nebo se to stahuje jako,že se stahují data? takže se musím jako připojit k netu,takže to bude "žrát" kredit?
? nebo to stahuje samo?
děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.