Nejste přihlášen/a.
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda-li nemáte někdo podobnou zkušenost a dokázali byste poradit. Máme toto autíčko sabihracky.cz/... které jsme dostali o známých, bohužel s porouchanými ozubenými kolečky v převodovce. Ovšem marně se již delší dobu snažíme sehnat odpovídající kolečka nebo celou převodovku a těžko malému stále vysvětluji, že nejede, prosím poraďte, kde sehnat. Pokud jsem informovala někoho, kdo auta prodává, tak vždy neochota, jelikož jsem auto u nich nekoupila a ani neporadí, kde sehnat díly.
Děkuju moc Lenka
0x
No mám obavu že těžce něco seženeš...
Jelikož tohle se schání blbě. Co takhle koupt někde ve specializované prodejně na RC modeli a nebo sehnat neoriginální se stejnými parametry.
Zdravím, zkuste se tady zaregistrovat a poptat se, možná někdo má a možná někdo pošle i nějaké starší auto s vysílačkou za pár peněz, pokud by to nešlo.![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.