Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dětské elektrické autíčko - náhradní díly

Od: 25lenicka* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda-li nemáte někdo podobnou zkušenost a dokázali byste poradit. Máme toto autíčko sabihracky.cz/... které jsme dostali o známých, bohužel s porouchanými ozubenými kolečky v převodovce. Ovšem marně se již delší dobu snažíme sehnat odpovídající kolečka nebo celou převodovku a těžko malému stále vysvětluji, že nejede, prosím poraďte, kde sehnat. Pokud jsem informovala někoho, kdo auta prodává, tak vždy neochota, jelikož jsem auto u nich nekoupila a ani neporadí, kde sehnat díly.

Děkuju moc Lenka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jackr*
hodnocení

0x

No mám obavu že těžce něco seženeš...

Jelikož tohle se schání blbě. Co takhle koupt někde ve specializované prodejně na RC modeli a nebo sehnat neoriginální se stejnými parametry.

trtr

Zdravím, zkuste se tady zaregistrovat a poptat se, možná někdo má a možná někdo pošle i nějaké starší auto s vysílačkou za pár peněz, pokud by to nešlo.:)

rcauta.net/...

praivo*

Jen tak nějaká, RC převodovka k tomu nepůjde, v RC autech se zpravidla nepoužívají tak pomalé převody.

praivo*
hodnocení

0x

Lenko, hoď sem prosím fotku, něco mě napadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]