Nejste přihlášen/a.
Hezký den..Včera jsem si koupila v planeu notebook..Má windows 8..tak sním ještě zapolím..Na PC mám XP..takže jsem zvyklá na něho..Chci se zeptat mám tam ...Váš účet..místní účet..tam je napsano Planeo PC..nějak tomu nerozumím,proč jsou tam přihlášeni?Když zapnu notebook,tak mě to napíše Planeo PC..a kod co mám zadat s nápovědou..proč se tam oni zapsali a nemůžou se nějak připojit k mému notebooku,přes přihlášení? A jak si to mám změnit podle sebe? Pak podtím mě to píše Přepnout na účet Microsoft.. A na Microsoft se mám přihlásit svým jmenem a heslem? u jedné kartové hry chce po mě email adresu a heslo..u druhé ne..že by si na prodejně s notebookem hráli? Milena
zdravím Mileno,
aby notebok mohly nachystat musel někdo proklikat první nastavení. To vás dal nepustí pokud nenapíšete nazev uživatele tedy název uživatele který bude notebook použivat. V planeu tam tedy napsali místo tatka nebo Milena proste planeo pc. Jde podle mne jen o nazev uživatelského učtu s plochou a zastupci. Poud vám zobrazované jméno vadí vytvořte si nový uživatelský učet a ten si vytvořte podle sebe. vyberte místni učet nikoliv učet microsoft který by jste musela registrovat a poté se již mužete přihlašovat přes tento nově vytvořený učet vygeneruje se vám nová prazdná plocha a prazdé dokumenty pokud nemáte data pod plane očtem mužete jen poté z počítače odstranit.
děkuji.. no já se jen bála,aby neměli s planea nějaký učet do mého notebooku a nemohli se tam dostávat..moc tomu nerozumím,i když se snažím,je mě 60 let..ale mám za sebou kurz na PC a taky už mám PC 6 let..takže vše si dělám sama...ale jak vidíte tak hodně věcí ještě neznám..a na windows 8 po mě to chce skoro všude,abych se registrovala na učet microsoft..tak nevím co mám dělat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.