Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nerad bych se duplikoval otazku, par jsem jich tu podobných našel ale s jinším problémem. Jedná se o ledničku Candy (CFD 2466 model nevím určitě ale je hodně podobná) a dnes jsem ji čistil - vypojil ze zásuvky, vyndla vše ven i poličky apod... chvili nechal tak 30 minut aby led povolil vytřel jsem houbičkou a pak utěrkou do sucha a chvili nechal vyvětrat. Cca po hodině jsem ledničku tak zapnul a dal vše zpět do mrazáku a ledničku jsem měl danou na 1 (skladal jsem policky).
Mrazák se namrazil zachvili tak cca 30 min a už jsem citil že mrazí ale za to lednička ve vnitř na zadech vytvořila námrazaa zda se mi po 3 hodinách že nechladí a to mám daný na 4.5 a je tam vrstva ledu. Nevíte kde může být problém nebo jestli ta doba nachlazení je dlouhá s jedním kopresorem?
Děkuji za odpovědi
Já po vyčištění nevětrám, protože se snažím utřít všechno dosucha. Přetřu i igelitové sáčky, ve kterých potraviny mám namražené. A co nejrychleji s nimi do ledničky a do mrazáku. Proto ani moc nečekám a škrabkou odrbu led a plínou vytřu dosucha. Pak nastavím na hodně silný výkon, 6. a asi po hodině snížím na 2, kterou mám ověřenou. Myslím si, že jste měl potraviny příliš dlouho venku z ledničky a ony se ojínily. A to vlhko v ledniče rozprostřelo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.