Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CryptoWorks modul + karta Irdeto-Výměna

Od: misa504* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám starší přístroj s modulem CryptoWorks a v něm kartu Irdeto - Výměna od roku 2012. Satelitní programy dříve před dovolenou bez problémů. Nyní jsem se vrátil z dovolené a základní programy ČT1, ČT2, NOVA ... nejdou. Ukazuje mi to u nich zámek a píše to toto:

Sie haben keine Freischaltung fur dises. Je nějaká možnost k nápravě? Děkuji za případné rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Netuším jak dloho jsi měla dovolenou.

Většinou se stává, že uplyne datum oprávnění, které je zapsané na kartě. Pokud karta s přijímačem už fungovala, tak bude fungovat zas.

Zkus přepnout na ČT1 a nechat satelit zapnutý, (nepřepínat), aspoň hodinu. Pokud to nepomůže, tak na stránkách Skylink-u jsou základní postupy při problémech.

Vypnout přistroj na aspoň 30sekund, pak znovu zapnout a nechat přepnutý na ČT1 a znovu čekat.

misa504*
hodnocení

Už vše běží. Dovolená byla 1 měsíc. Děkuji. Hezký den.

hodnocení

2x

Co vím, tak Skylink posílá aktualizaci oprávnění pro dekódování programů na tvoji kartu průběžně.

Takže pokud aspoň 1krát za týden zapnete satelit, tak bude všechno fungovat.

Pokud není satelit v provozu více než 10 dnů, tak většinou stačí počkat asi 5 až 15minut a programy se zase rozběhnou.

Při vypnutí satelitu na více než 20dnů se doba pro obnovení zápisů na kartě prodlužuje na asi 30minut.

Při vypnutí satelitu na měsíc a déle může trvat obnova zápisů na kartě i dvě hodiny.

V opravdu extrémních případech, kdy se programy nezběhnou (nedekódují) ani po 12-ti hodinách je jako poslední záchrana zaslání reautorizačních zápisů na kartu pomocí zákaznického účtu u firmy Skylink.

misa504*
hodnocení

Děkuji za doplňující informace. Programy již všechny běží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]