Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bankovní platba ze zahraničí

Od: alexandr147* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

prosím Vás, mám dotaz.Pracuji na jedné zakázce pro občana jiného státu. A on mi chce zaslat peníze přes western union a chce po mě passport number ( číslo pasu ) nebo ID number ( číslo občanky ) a mě se mu je vůbec nechce dávat.Myslíte že je to nutné nebo lže?Děkuji za pomoc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus se zeptat na poste ceskaposta.cz/... .

hodnocení

0x

Nic z toho pro poslani penez pres Western Union potreba neni.

Odesilatel vam zdeli cislo prevodu a s nim si penize vyberete. On potrebuje mit na vas pouze kontakt a znat vase jmeno.

Dejte mu cislo uctu, kam posle zalohu za dilci odvedenou praci atd. Neduvera, nebo nazveme to lepe opatrnost, je v pripade prace pro zcela neznameho cloveka zcela na miste. Pokud neni hloupy, nemuze se tomu v zadnem pripade divit.

V byznyse jako kdekoliv jinde plati, ze duvera se vytvari.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]