Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Galaxy s2 fotoaparát

Od: lindaf* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, mám nově Samsung Galaxy s2, mám na něm silikon ale nevím jak bych měla chránit ten fotoaparát.. je vystouplý.. bojím se že se poškrábe

přelepila jsem přes něj fólii budu vděčná za vaše rady a nápady.. děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Rámeček "fotoaparátu" je sice vystouplý, ale není náhodou krycí sklíčko objektivu malinko zapuštěné? Tímpádem pokládání telefonu " na záda" by nemělo být nebezpečné a nosit mobil v kapse bez ostrých tvrdých předmětů by měla být samozřejmost.

Funguje zcela bezpečně pravidlo, čím víc se o novou věc bojíme a čím víc se snažíme jí ochránit fóliemi, silikonovými pouzdry a já nevím čím ještě, tím víc se zvětšuje pravděpodobnost, že nám jí přejede třeba auto, nebo jí skřípneme do dveří :D

lindaf*
hodnocení

Tak děkuji moc za názory :)

já jsem dneska koukala na ten svůj silikon a fotoaparát je trochu zapuštěný takže by se neměl dotýkat, ještě k tomu jsem dnes mluvila s chlápkem v obchodě s mobily a tvrdil, že se to nepoškrábe, že je to tvrzené, tak to řešit nebudu :) našla jsem teď sokonce témata na netu, že se to dá vyměnit - přinejhorším, nicméně jeslti díl bude ještě třeba za dva roky k sehnání .. nicméně moc děkuji za rady a přej pohodový den :)

hodnocení

0x

Jestli je ten silikon dostatečně tlustý, více než ten foťák tak není žádný problém pokud ne, tak foťák ničím nepřelepujte. Je to náročné na pozdější čištění a odrazí se to na kvalitě fotek. Před foťákem je tvrzené odolné sklíčko, takže si myslím, že nemůže utrpět, můj telefon má tu samou stavbu fotoaparátu a už 5 let není na foťáku ani škrábanec a to už tak 10 spadnul bez obalu.

lindaf*
hodnocení

no já to přelepila fólii a kvalita fotek zatím nevím o toho silikonu těžko říct o kolikm je silnější zítra se na to pořádně mrknu, mě přijde, že už josu tam mini škrábanečky no a když by se to asi poškrabalo hodně tak s tím nepůjde fotit ne?

pearmonik*
To se neda vyresit. Jedine jedtli se vyrabi mobil s krytem na objektiv a jinak si davat pozor a nenosit ho s klici v kapse. Na to se zvykne

hodnocení

0x

Zkuste si koupit tlustčí silikon než je vystouplý foťák, pokud to ten Váš obal nesplňuje. Tím pádem by se povrchu dotýkal jen obal a foťák ne. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]