Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize v obchodním režimu

Od: aj odpovědí: 3 změna:

Máme 3 roky starou televizi Thomson. Najednou vypadly kanály a je tam napsáno obchodní nastavení. Když je chceme automaticky naladi, vůbec na to nejde kliknou. Neměl někdo podobný problém? Externí vstupy DVD atd normálně fungují a telka to přehraje, jen ty kanály nejdou

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jděte do menu TV a nejspíš v položce Možnosti (Nastavení apod.) bude položka Nastavení režimu (Režim TV apod.) nastavte ji na Použití v domácnosti.

doplněno 19.05.13 21:26:

Nemáte zaplý rodičovský zámek? Je tam volba Zamknutí instalace.

aj
hodnocení

TOhle jsem zkoušela, ale pořád je to vyhledávání kanálů šedivé a nejde na něj kliknout.

aj
hodnocení

Tak to mě nenapadlo. je možné jestli mi to děti nepomačkali. Takže nevím ani heslo :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]