Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LED pásek - dobrá cena?

Od: david63® odpovědí: 7 změna:

Zdravím

Chtěl bych si koupit pár metrů led pásků na doma a našel jsem tento krámek s touto nabídkou led pásků

Jak dlouho ten led pásek vydrží svítit za tu cenu protože 71 kč za metr je dost dobrá cena?

Děkuji za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kukusak*
hodnocení

2x

Cena je dobrá. Zkontrolujte, jestli jsou LED typu SMD3258, nebo lépe 5050, to jsou dvě nejpoužívanější konstrukce LED

fino97*
hodnocení

0x
zivotnost led je cca 50-100k hodin,podle typu,teploty,napajeni ...cili s tim bych si hlavu nedelal...

daniell*
hodnocení

0x

71 kč za metr je suprová cena vydrží svítit dlouho vypadá to hezky.

vilfein*
hodnocení

0x

Svítí pěkně, nehřeje, jde plynule regulovat a nalepit téměř kamkoliv. Osvětlení LED pásky je příjemná dekorace. Cena 71kč za metr je doslova pohádková cena!*palec*

jofa*

Dobrý den. Tak cena je zajímavá, ale přesto by mne zajímalo, jak to svítí. Já jsem dal v prodejně elektro za 70 cm led pásku 415 kč, aby to pořádně svítilo. Samozřejmě jsou různé. Tento má na 70 cm 84 ledek.

Hodně záleží na tom kolik vychází LED na metr. Za pásek 300led 5 metrů -60na metr je to vážně dobrá cena protože to v číně neseženu pod 18$ Jestli ale jde o pásek 1505m tak to se sežene už od 13$
Bohužel je teď ale dost mizerný kurz dolaru.
hodnocení

ne ne je to jen 60 ¨LED na metr... bohužel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]