Nejste přihlášen/a.
Vybírám nutriční kuchyňskou váhu (zobrazení tuků, kcal, soli, bílkovin, ...). Váhám mezi Salter 1406 a Soehnle KWD. Na Salter jsem četla dobré reference, jen prý většina zadaných potravin (u kterých lze zobrazit kcal, tuky, aj.) je k ničemu (např. kuře s toastem, atd.), prý chybí více základních potravin. Soehnle KWD reference nemá, nebo jsem je nenašla. U Soehnle prý se dají přidávat do paměti další potraviny, u Salter to zřejmě nejde. Návody jsem ke stažení nikde na netu taky nenašla. Tak se chci zeptat na zkušenosti těch, kteří některou tuto váhu mají doma. Děkuji.
doplněno 05.08.13 16:21:"Problém" je, že to chci jako dárek pro někoho, kdo váhu viděl a prostě ji chce. Takže rozmlouvat nemá cenu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.