Nejste přihlášen/a.
Kvalitní uzavřená sluchátka hrají vždy moc pěkně a tyhle mezi ně určitě patří.
doplněno 08.07.13 14:42: To je snad věc každého kolik se rozhodne investovat a do jaké míry si myslí, že tu investici vychutná
Sennheiser bych už nikdy nekoupil. Mám doma otevřené HD 212pro a po záruce se začaly drolit molitanové (nebo z čeho jsou vyrobené) mušle.Dneska jsem je chtěl vyndat z police ale ouha, molitan se přilepil k polici a kus na nich zůstal,jako když se něčím poleptaly.Ale byly prostě dlouho na jednom místě.
Před lety jsem měl rovněž špuntové sluch. od této značky (za cca 1100kč),asi po 2 1/2 roce začala praskat bužírka kabelu,po dalším roce se úplně obnažily signálové kabely. Když jsem kontaktoval cs pobočku, sdělili mi,že jde prostě o spotřební zboží. Už nikdy více.
Teď mám Koss a jsem spokojen!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.