Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych si koupit nějaký tablet, ale jde mi o to, že ho budu chtít brát s sebou např. na dovolenou, služební cesty apod. kde bych ráda mimo jiné sledovala i svoje oblíbené seriály s titulky.
Doporučte mi prosím nějaký konkrétní typ, kde se dá přehrát film ve formátu MP4 s titulky ve formátů .srt. Nebo jakou konkrétní aplikaci pro přehrání videa s titulky používáte?
V PC používám VLC Player, ale v telefonu nefunguje stejně, protože se mi nedaří do telefonu dostat ty titulky.
Chtěla jsem původně iPad mini... ale kvůli tomuhle to asi nedopadne.
Umíte mi někdo poradit? Zkoušela jsem se ptát v Datartu a v Elektroworldu, ale neuměli mi odpovědět.
Předem děkuji.
Tablet s Androidem 4***.
K tomu ext. notebook disk 2,5" přes USB kabel
doplněno 14.05.13 00:23: Apple bych nebral předražený ořezaný pro neplatící zákazníky
Už vyrábějí speciální uchycení na zadní stranu tabletu pro větší ext. notebookové disky, takže už to působí dost mobilně a nepřekážíto tolik
IPad mini neberte, další z předražených výrobků s nakouslým jabkem, které budou za 14 dní nemoderní, protože příjde "nový" (úplně stejný,ale dražší a jinak tvarovaný) Ipad mini 2. Pokud máte dostatek peněz, kupte si nějaký netbook nebo slabší notebook, je to skvělá věc. Doporučené firmy: Acer, Asus, Toshiba, Dell, MSI a možná i HP, hlavně ne Lenovo. Pokud přece jen chcete tablet tak nějaký s Androidem 4.1 JB, se 4.0 nemám dobré zkušenosti. Mě osobně se líbí Acer Iconia Tab B1.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.