Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil počítač

Od: lululu odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Upozorňuji předem - jsem antitalent. Takže na věc.Mamka potřebovala vyfotit něco a neměla u sebe fo´ták tak jsem to vyfotila přes mobil. Ale potřebuju to přes mobil dát do PC. No alespoń si to přeposlat na mobil na svůj, tam mám jinou nabídku třeba i poslat na email a tak. U mě je cílem dostat tu fotku z mamčinýho mobilu alespoň do emailu než do PC. Ale zkoušela jsem si to přeposlat na svůj mobil a to mě hlásí že to nejde odeslat. A přes USB to neumím. co mám dělat? Jak to mám dostat (asi přes USB) do mobilu? Jak mám to USB použít? Jak jsem psala nazačátku, jsem antitalent.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejjednodušší je to poslat přes BlueTooth

kangaroo*
hodnocení

0x

Najdi si přes značku a typ manuál k mobilu, usb kabel a pokud výrobce mobilu má vlastní software pro komunnikaci s PC tak si stáhni a postupuj podle manuálu. Těžko obecně radit v dnešní jungle mobilů jak postupovat krok za krokem. Základ CZ manuál nebo koukni na youtube.

hodnocení

0x

Nejjednodušší je posílání přes Bluetooth, tato technologie však musí být zapnuta pro posílání v obou mobilech.

lordweb24*
hodnocení

0x

bylo by lepší napsat také značku a typ mobilu Vaší maminky a Váš. Pak se s informací dá nějak pracovat. Dále by se hodilo vědět zda má maminka aktivní internet v mobilu a jak jste na tom Vy s internetem.

h2o

lordweb24 má pravdu napiš typy obou mobilů a pak poradíme

lordweb24:

Myslím, že technologie BlueTooth byla vymyšlena a navržena právě proto aby vůbec nezáleželo na výrobci, typu a druhu zařízení, která chceme spojit ;)

hodnocení

0x
Z mamčina mobilu na tvůj mobil zkus foto poslat jako MMS!
Z tvého do PC už to umíš...
A dej vědět, jak to dopadlo, jakým způsobem to šlo, ať to pomůže případně i jiným!
doplněno 13.05.13 23:03: bmbx má pravdu s tím zpoplatněním MMS. Na to jsem nevzpomněl, účel u mne byl důležitější než pár drobných.
MMS je přesto jedna z možností, jak dosáhnout potřebného přesunu. I kvalita takto okleštěné fotky by na běžné potřeby měla stačit.
Ovšem i já používám BT, a když se mi podaří najít ten správný kabel, tak používám i USB.

Posílat to jako MMS je zpoplatněné a u fotky se zmenšuje rozlišení. Já nevím proč to neposlat pomocí toho bluetoothu? Vždyť od toho tam je.

Základní obecný postup odesílání souboru pomocí bluetooth - zapnout a aktivovat bluetooth na mobilu příjemce,

u mobilu odesílatele se musí najít při vybrané fotce v menu odeslat - pomocí bluetooth a potvrdit, telefon začne hledat kam to odeslat a zobrazí názvy všech zařízení v blízkosti se zapnutým a viditelný bluetoothem. Vyberte to zařízení co představuje telefon příjemce a potvrďte. Příjemci se zobrazí zda fotku chce příjmout - potvrdí že ano. Pak jen počkat než proběhne a dokončí se přenos.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]