Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Upozorňuji předem - jsem antitalent. Takže na věc.Mamka potřebovala vyfotit něco a neměla u sebe fo´ták tak jsem to vyfotila přes mobil. Ale potřebuju to přes mobil dát do PC. No alespoń si to přeposlat na mobil na svůj, tam mám jinou nabídku třeba i poslat na email a tak. U mě je cílem dostat tu fotku z mamčinýho mobilu alespoň do emailu než do PC. Ale zkoušela jsem si to přeposlat na svůj mobil a to mě hlásí že to nejde odeslat. A přes USB to neumím. co mám dělat? Jak to mám dostat (asi přes USB) do mobilu? Jak mám to USB použít? Jak jsem psala nazačátku, jsem antitalent.
bylo by lepší napsat také značku a typ mobilu Vaší maminky a Váš. Pak se s informací dá nějak pracovat. Dále by se hodilo vědět zda má maminka aktivní internet v mobilu a jak jste na tom Vy s internetem.
lordweb24:
Myslím, že technologie BlueTooth byla vymyšlena a navržena právě proto aby vůbec nezáleželo na výrobci, typu a druhu zařízení, která chceme spojit
Posílat to jako MMS je zpoplatněné a u fotky se zmenšuje rozlišení. Já nevím proč to neposlat pomocí toho bluetoothu? Vždyť od toho tam je.
Základní obecný postup odesílání souboru pomocí bluetooth - zapnout a aktivovat bluetooth na mobilu příjemce,
u mobilu odesílatele se musí najít při vybrané fotce v menu odeslat - pomocí bluetooth a potvrdit, telefon začne hledat kam to odeslat a zobrazí názvy všech zařízení v blízkosti se zapnutým a viditelný bluetoothem. Vyberte to zařízení co představuje telefon příjemce a potvrďte. Příjemci se zobrazí zda fotku chce příjmout - potvrdí že ano. Pak jen počkat než proběhne a dokončí se přenos.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.