Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílý nebo černý telefon?

Od: lindaf* odpovědí: 7 změna:

Dobrý podvečer, chtěla bych se zeptat .. líbí se vám spíš bílé nebo černé telefony? konkrétně samsung galaxy s2? vím, že je to o názoru, ale i tak.. děkuji za názory

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

u me cerny *smich*

hodnocení

3x

Velmi diskutabilní téma, podle mě je černá praktičtější a na S2 i hezčí. Zase S1 a S3 je hezčí bílá a S4 je nejhezčí stříbrná (čistě můj názor).

hodnocení

3x

Nejvíc se mi líbilo moje hliníkové šedé HTC, ale jinak jsem taky pro černé telefony :)

lindaf*
hodnocení

Děkuji moc za názory, také mám momentálně šedé htc, ale zítra objednávám ten samsung a váhám, ale asi zvolím černý :) na tu s2 je vážně hezčí :)

lucka321*
hodnocení

0x

JJ černý u mě taky vede :)

martinhajek*
13.05.13 22:04
hodnocení

0x
Černý ;)

hop®
hodnocení

0x

Nooo, ja bych si vybral růůůžovoučký, rád provokuji! *smich*

Ale u telefonu spíš tmavší barvu, bývají elegantnější a z praktického hlediska na tom pak není tolik vidět případná nečistota...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]