Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dlouho jsem sháněl dotykový telefon a nakonec u mě vyhrál Samsung Monte mobilmania.cz/... tenkrát jsem ho kupoval ještě za 4000,- a ted se sežene za půlku. Osobně bych mobil doporučil. U ostatních dotykáčů (Nokia i jiných) se stávalo, že byly hodně dlouhodobě nestabilní. Projevuje se to samovolným restartem telefonu. U Monte se mi restartuje, když ho třeba nechám týden běžet v kuse a pak si zatelefonuju 10 minutový hovor, tak se mi restartuje po ukončení hovoru. Ale musím říci že dlouho nic, ze začátku se restartoval i po 4 dnech a čím ho mám dýl, tím se mi to stává méně. Už mi šlape hezké 4 roky bez jedinné známky problému. Upozornuji že mu dávám ale dost do těla, jelikož ho na noc nevypínám (vlastně jedinné kdy se zapne a vypne je zhruba po tom týdenním samovolném restartu, ale ted mi běží už měsíc a půl v kuse). Baterie vydrží opravdu dlouho. Udávají 770h pohotovost, to jest 32 dní. Průměrně při běžném používání a nevypínání na večer kolem týdnu až 14 dní dle zátěže a jak moc voláte. Tomu věřte, ze začátku ta baterie byla opravdu nezmar, nabiječka byla věčně v šuplíku, nyní za tu dobu co ho mám vydrží baterie při běžném používání tak 5 dní nonstop. EDGE má a na net dcl dobrý, jen je škoda že nemá qwerty klávesnici když ho naklopíte. 3 Mpx fotoaparát zmákne i fota na plochu PC jako pozadí. Je to průměrně svižný telefon a za tu cenu i dobrý, fakt doporučuju.
Dobrý den, no pokud chcete mobil s internetem přes Wifi tak se obávám, že jinačí označení pro takový telefon než smartphone není :D. Doporučil bych tenhle: mobilni-telefony.heureka./... je velmi dobrý, za tu cenu (osobně jsem ho zkoušel). Docela dobrý je i LG Optimus One, můžete zkusit také nějakou Nokii, třeba N97 mini, C5-03 nebo Nokii 700 (skvělá).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.