Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia c6 - pripojeni k internetu

Od: roman2013 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám problém s telefonem Nokia c6-00

na display telefonu mi pořád vyskakuje hláška "zvolte připojení" (mezi wifi, nebo mobilní internet)

Nikde na internetu nemůžu nalézt odpověď jak se toho zbavit. Všechny aplikace mám nastavené aby se připojovali přes mobilní internet, ale stejně se mě telefon neustále ptá, které zvoli připojení.

Nevíte někdo co s tím?

Děkuji moc za všechny rady :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

C6 mám taky a chová se stejně. Myslím si,že nastavení aplikací na připojení přes mobilní internet je pouze určení preferovaného připojení,a telefon ti ho bude nabízet jako první,ale potvrdit se to asi musí.Už jsem si na to zvykl,je to jen klik navíc. A někdy je lepší jít přes wifi a pak to přenastavení je složitější,kvůli jednomu připojení.

roman2013
hodnocení

Už se mi to podařilo vyřešit. Smazal jsem všechny emaily co jsem měl v emailovém klientovi a už to nedělá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]