Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Hledám nějaký levný telefon s GPS modulem. Jedná se mi hlavně o to, aby měl navigaci zdarma. Potřebuji na občasné cestování automobilem. Měl jsem nokii 2710 Navigation edition, byla dobrá, ale utopil jsem ji. Chtěl bych zkusit nějaký jiný telefon do 3000 Kč. Nejlépe kdyby byl vybaven i WIFI, Nokia WIFI neměla. Nemáte někdo nějaký tip, či zkušenost? Děkuji...
Dobrý den, doporučil bych Huawei Ascend Y100, je malý, levný, výkonný, kvalitní a funkční.
Další modely zde: alza.cz/... (zaujal mě ještě Samsung Galxy Chat)
Pokud chcete ale opravdu kvalitní navigaci, doporučil bych sáhnout hlouběji do kapsy pro nějakou dražší Nokii, třeba Nokii E52 nebo Nokii E66 a Nokii N97.
O tom Huawei jsem dosti uvažoval. Potřebuju levný telefon s občasným využitím wifi, gps modulem. Jedná se mi spíš o to, zda má ten Huawei bezplatnou navigaci. Tak nějak vím, že u některých telefonů je GPS placená. Jinak děkuji.
Já měl právě Nokii 2710 NE a ta byla přímo na navigaci dělaná. To je to, co jsem požadoval. Jen teďka bych upřednostnil i wifi, bez které se dnes neobejdu, ikdyž mám tablet, do telefonu by se mi hodila.. Jinak vím, že Nokie dělají poměrně dobré navigace.. Jen sehnat optimální volbu do 3000 Kč. A zase ten Huawei je cenově přijatelný.
To je pravda, já ten Huawei testoval a je velmi rychlý, opravdu kvalitní a má nádherný display. Problém u Nokii s Wifi a GPS je, že se ceny pohybují tak kolem 4000kč min.
Kámoš má Ascenda G300 a je spokojený. Věřím, že na nějakou dobu by Huawei uspokojil moji potřebu. Toď otázka, zda si pořídit Nokii E66 v použitém stavu, kdy se dá sehnat i za 1000 Kč co koukám, nebo novej Huawei. Spíš jsem pro ten Huawei no.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.