Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní telefon s GPS do 3000 KČ

Od: maartin* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den. Hledám nějaký levný telefon s GPS modulem. Jedná se mi hlavně o to, aby měl navigaci zdarma. Potřebuji na občasné cestování automobilem. Měl jsem nokii 2710 Navigation edition, byla dobrá, ale utopil jsem ji. Chtěl bych zkusit nějaký jiný telefon do 3000 Kč. Nejlépe kdyby byl vybaven i WIFI, Nokia WIFI neměla. Nemáte někdo nějaký tip, či zkušenost? Děkuji...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Teď jsme koupili na otestování do firmy tuto levnou Nokii s GPS:

mobilni-telefony.heureka./...

Nám jde hlavně o jednoduchost a kvalitu volání přes internet. Je velmi levný, ale taky jsou na něj nějaké negativní reakce na heurece, tak musíme zjistit, jestli už to Nokia vychytala.

maartin*
hodnocení

mobilni-telefony.heureka./... zde je dobrá recenze. Kouknu a pouvažuji.

hodnocení

2x

Dobrý den, doporučil bych Huawei Ascend Y100, je malý, levný, výkonný, kvalitní a funkční.

Další modely zde: alza.cz/... (zaujal mě ještě Samsung Galxy Chat)

Pokud chcete ale opravdu kvalitní navigaci, doporučil bych sáhnout hlouběji do kapsy pro nějakou dražší Nokii, třeba Nokii E52 nebo Nokii E66 a Nokii N97.

maartin*
hodnocení

O tom Huawei jsem dosti uvažoval. Potřebuju levný telefon s občasným využitím wifi, gps modulem. Jedná se mi spíš o to, zda má ten Huawei bezplatnou navigaci. Tak nějak vím, že u některých telefonů je GPS placená. Jinak děkuji.

maartin*
hodnocení

Jinak ta použitá E66 se dá koupit v pohodě i za 1500 Kč v pěkném stavu. Stojí to za to? Nebo lepší ten Huawei?

hodnocení

2x

Ten Huawei Y100 má navigaci zdarma, protože se jedná o Android.

maartin*
hodnocení

Aha.Jakýkoliv telefon vybavený Androidem má navigaci zdarma? Takže jako občasná navigace do auta od bodu A do bodu B by měla být dostačující? Díky

hodnocení

0x

Ano, jen podle mě mají lepší navigaci Nokie, ale Androidovská taky není špatná.

maartin*
hodnocení

Já měl právě Nokii 2710 NE a ta byla přímo na navigaci dělaná. To je to, co jsem požadoval. Jen teďka bych upřednostnil i wifi, bez které se dnes neobejdu, ikdyž mám tablet, do telefonu by se mi hodila.. Jinak vím, že Nokie dělají poměrně dobré navigace.. Jen sehnat optimální volbu do 3000 Kč. A zase ten Huawei je cenově přijatelný.

To je pravda, já ten Huawei testoval a je velmi rychlý, opravdu kvalitní a má nádherný display. Problém u Nokii s Wifi a GPS je, že se ceny pohybují tak kolem 4000kč min.

maartin*
hodnocení

Kámoš má Ascenda G300 a je spokojený. Věřím, že na nějakou dobu by Huawei uspokojil moji potřebu. Toď otázka, zda si pořídit Nokii E66 v použitém stavu, kdy se dá sehnat i za 1000 Kč co koukám, nebo novej Huawei. Spíš jsem pro ten Huawei no.

stirecek*
Mam ascend g300 a je to výborný telefon. Navigaci si stáhnete z Google play , je jich tam celá rada zdarma. Některé jedou i ofline a jsou dostačující. Manželka má nokii e52, navigace taky dostačující ale malý displej. Za to vydrž je uctyhodna .
maartin*
hodnocení

Co takhle volba

Nokia Asha 309
maartin*
hodnocení

Nebo ještě lépe, co jsem koukal nokia asha 311

maartin*
hodnocení

Aha tak nic. Nějak mi to blbě najelo a ani jeden telefon nemá GPS modul :/ kurde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]