Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou televizi byste si vybrali?

Od: nikoleta02* odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

chci se zeptat, zda byste nebyli někdo tak hodní a neporadili mi ohledně výběru TV- Ledky, jsem dlouhodobě nemocná a nedostanu se na výběr do obchodu, známý by mi ji ale dovezl, až si nějakou vyberu.

Zajímá mě, jak vypadá obraz, to je to, co z netu nevyčtu, jestli třeba někdo jste v poslední době taky nevybírali a nemáte je v "oku". Která z nich má nejlepší obraz, nebo podle Vás která je nejlepší, a ráda bych tam měla i i-net. Úhlopříčka je jedno, zda ta nebo ta. Nebo mám ještě počkat, až bude jiná v akci?

Philips 40PFL3107H 102cm

nebo LG 42LS3400 107 cm

nebo LG 42LN5400 107 cm

Děkuji Vám moc!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

3x

Nikoleto, zkus si najet na stránky: alza.cz

Pokud si nějakou TV vyberete, tak by Vám ji měli přivézt až domů, ale pro jistotu si s nimi vyměňte informační mejlíky. Jinak nevím. - pt

kangaroo*
hodnocení

2x

Jestli to chceš jen na sledování, tak to je jedno věechny jsou good jinak z ohlasů je nejlépe hodnocená LG 42LS3400 107 cm

doplněno 11.05.13 21:03:

Ted jsem si všiml že chceš net, tak to nemá ani jedna. Osobně mám Samsung 40es5500 a je to multifunkční smartTV s nainstalováním IPTV softwaru mám zadarmo placený satelitní kanály, za tu cenu super nákup.

achci*
hodnocení

2x

A co treba samsung s7000? 101 cm .. Mame ji doma a docela dobry ..

hodnocení

2x
Osobně se po tragických zkušenostech velkým obloukem vyhýbám LG. Pak jsem si koupil Philips a musím jen chválit. Maximální spokojenost.

Nelze soudit podle jedné zkušenosti, u každého výrobce se najde nepoovedený kus. Ale pokud bych si měl vybrat tak něco od Samsungu nebo Sony. Oba výrobci jsou v tomto a nejen v tomto na špici.

kangaroo*
hodnocení

0x

Osobně bych bral Samsung SmartTV a to ze 3 důvodů

1.) Samsung stálá ověřená značka monitorů a TV

2.) Podporuje přehrávání nejvíc video/hudebních formátu

3.) Nejbohatší nabídka alternativního softwaru pro rozšíření služeb v TV

(Dnes asi největší hit placené TV kanály přes IPTV zadarmo přes Internet, takže UPC a Skylink se mohou jít zahrabat)

nikoleta02*
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi!

nikoleta02*
hodnocení

Dobrý večer,

prosím, co si myslíte o totmo TV- Samsung UE42F5300? Má Smart Tv, jak radíte, jen se bojím, jestli nebude mít trochu horší kvalitu obrazu než třeba Philips nebo Panasonic v téže úhlopříčce, přijdou mi jako silnější značky, nevím... Co myslíte?

Děkuji!

nikoleta02*
hodnocení

Dovoluji si ještě poslat co jsem objevila konkrétně na výběr k té zmíněné Samsung Smart TV:

42" Philips 42PFL4307K

PANASONIC TX-L42E6EK LED

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]