Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chci se zeptat, zda byste nebyli někdo tak hodní a neporadili mi ohledně výběru TV- Ledky, jsem dlouhodobě nemocná a nedostanu se na výběr do obchodu, známý by mi ji ale dovezl, až si nějakou vyberu.
Zajímá mě, jak vypadá obraz, to je to, co z netu nevyčtu, jestli třeba někdo jste v poslední době taky nevybírali a nemáte je v "oku". Která z nich má nejlepší obraz, nebo podle Vás která je nejlepší, a ráda bych tam měla i i-net. Úhlopříčka je jedno, zda ta nebo ta. Nebo mám ještě počkat, až bude jiná v akci?
Philips 40PFL3107H 102cm
nebo LG 42LS3400 107 cm
nebo LG 42LN5400 107 cm
Děkuji Vám moc!
Nikoleto, zkus si najet na stránky: alza.cz
Pokud si nějakou TV vyberete, tak by Vám ji měli přivézt až domů, ale pro jistotu si s nimi vyměňte informační mejlíky. Jinak nevím. - pt
Jestli to chceš jen na sledování, tak to je jedno věechny jsou good jinak z ohlasů je nejlépe hodnocená LG 42LS3400 107 cm
doplněno 11.05.13 21:03:Ted jsem si všiml že chceš net, tak to nemá ani jedna. Osobně mám Samsung 40es5500 a je to multifunkční smartTV s nainstalováním IPTV softwaru mám zadarmo placený satelitní kanály, za tu cenu super nákup.
Nelze soudit podle jedné zkušenosti, u každého výrobce se najde nepoovedený kus. Ale pokud bych si měl vybrat tak něco od Samsungu nebo Sony. Oba výrobci jsou v tomto a nejen v tomto na špici.
Osobně bych bral Samsung SmartTV a to ze 3 důvodů
1.) Samsung stálá ověřená značka monitorů a TV
2.) Podporuje přehrávání nejvíc video/hudebních formátu
3.) Nejbohatší nabídka alternativního softwaru pro rozšíření služeb v TV
(Dnes asi největší hit placené TV kanály přes IPTV zadarmo přes Internet, takže UPC a Skylink se mohou jít zahrabat)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.