Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kalibrace displeje android

Od: punker* odpovědí: 4 změna:

Ahoj.

Mám Vodafone 845 (Huawei u8120) Verze systému android 2.3.7 ale měl sem poškrábanou folii na displeji,tak sem ji vyměnil a když píšu (na šířku) tak mi nejde mazat,místo mačkání se napíše m. Když mobil otočím (na stojato) tak místo a napíšu w a podobně,proto bych chtěl zkalibrovat displej. Nevíte jak na to? Případně jestli to nejde v nastavení,dá se stáhnout nějaká aplikace?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordweb24*
hodnocení

1x

Co vím, tak současné displeje nelze kalibrovat. Zkus telefon restartovat. Nevím jak jsi aplikoval folii, vím, že jeden z návodů říkal vytvořit páru v koupelně a poté aplikovat na čistý displej bez prachu. Je možné, že pod folií zůstalo trochu vlhkosti a teď displej blbě reaguje až to vyschne mělo by být vše v pořádku.

punker*
hodnocení

Mám starej displej (tlakovej)...původní software měl kalibraci v nastavení,tento nemá,folii sem měnil už po třetí a nikdy předtím se mi to nestalo :)

U tlakového displeje by měla být kalibrace, neobjeví se třeba po restartu, nebo po továrním nestavení? U mého starého PDAčka to tak bylo.

punker*
hodnocení

když sem telefon koupil tak tam kalibrace byla,asi je to tím že sem nainstaloval novou ROM. Ale už asi rok zpátky sem se pokoušel nainstalovat původní software a nešlo to :-/ možná sem jen nevěděl jak na to ještě to zkusím :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]